|
| Author | Message |
|---|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6187 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: I Could Have Lied 25th May 2008, 11:37 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.] [You must be registered and logged in to see this link.] at [You must be registered and logged in to see this link.]
Ovde je odma mozete i poslushati klikom na play dugme i odma u dahu izneti emocije i ono shto osechate u vezi ove pesme. Da bi lepo videli player morate setovati vash profile evo instrukcija profile > preferences > Always allow HTML : YESE da i samo da vam kazem da vas volim !!! Charlie !!! |
|
 | |
Krokodil The wave you can't stop

Number of posts: 380 Age: 18 Location: Vukojebina Registration date: 2008-05-23
 | Subject: Re: I Could Have Lied 28th May 2008, 01:08 | |
| ovo mi je najdraza pjesma ovoga albuma...razlikuje se od vecine vrlo..(s ovog inace vrlo #funk" albuma..) ali iako svaki put kad slusam ovaj album na njoj se zadrzim..poslusam je par puta....i uvijek kao da je prvi put..potpuno se uzivim i slusam ju kao neku najočekivaniju vijest.....predivna...:cheers: ..najvise me ocarava glazba ove pjseme ..vise od rijeci i pjevanja john tu tako lijepo i s toliko osjecaja svira,i ovu pjesmu nikako nemogu odsvirati na taj njegov nacina da zvuci toliko osjecajno i njezno...:guitargirl:  |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6187 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: I Could Have Lied 28th May 2008, 03:33 | |
| Univerzume to nije ni nezno to je toliko osetljivo i lako dodirivanje zica ... to je ono neshto zaista posebno ono shto Johna chini veoma posebnim ... Anthonyu je legla u potpunosti za njegov vokal prava pesma a taj solo bi mogao da sviram po milion puta ... naprosto je predivan :)
Ustvari oba sola su predivna i ne mogu da ocenim koji mi je bolji uzivam u svakoj noti tih Johnovih solaza !!! Obratite samo paznju na njih nema teorije da ih odslusham a da se ne najezim po celome telu ... predivno. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: I Could Have Lied 29th June 2008, 17:15 | |
| Ovo mi je jedna od najdražih pjesama ikada... jednostavno je predivna. Naježim se svaki put kad čujem taj prekrasan intro, Johnove solaže, Anthonyjev glas... jednostavno se sve savršeno ukopilo u jednu neponovljivo predivnu pjesmu! |
|
 | |
andyRHCP More will be revealed my friend

Number of posts: 400 Age: 20 Registration date: 2008-05-25
 | Subject: Re: I Could Have Lied 23rd July 2008, 20:51 | |
| Meni su rječi ipak najdivnije: A mountain never seems to have, The need to speak, A look that shares so many seek Ali i ostale su stvari predivne - gitara ( a kad ona nije), a meni osobno i bubnjevi jer je ovo bila jedna od prvih stvar koje sam pokušavala naučiti Ima neko posebno značenje, drugačije za svakog tko ju sluša. Za mene je njena poruka da je možda ponekad i bolje lagati samome sebi, ali pjesma je s razlogom tužna..so |
|
 | |
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2977 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: I Could Have Lied 16th January 2009, 15:44 | |
| ovo mi je jedna od njihovih najlepsih i najosecajnijih pesama...place mi se svaki put kad je slusam...tako je savrsena...totalno drugacija i neocikavana (u to vreme kad su izdali album)....prelepa je... sve u njoj mi je lepo, svaka pauza, svaki ton, svaki udarac Chadovih palica i zvuk Flea-jeve i John-ove gitare....  stavila sam ovg smajlja sto place jer volim da placem uz ovu pesmu... |
|
 | |
funkymonk Under the bridge downtown

Number of posts: 1 Registration date: 2009-01-20
 | Subject: Re: I Could Have Lied 20th January 2009, 00:57 | |
| Najlepsa pesma s ovog albuma, a i jedna od lepsih balada od peppersa, a Boga mi lepsa je i od mnogih "balada" pojedinih izvodjaca..  |
|
 | |
little_miss_lover Under the bridge downtown

Number of posts: 39 Age: 22 Location: Zagreb Registration date: 2009-06-28
 | Subject: Re: I Could Have Lied 28th June 2009, 22:46 | |
| meni osobno jedna od najljepših pjesama ikada napisanih. sve se poklopilo, predivna muzika (onaj intro, Johnove solaže  ), predivan tekst... savršeno. |
|
 | |
Rhcpfun I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2050 Age: 21 Location: Parallel Universe Registration date: 2009-06-28
 | Subject: Re: I Could Have Lied 28th June 2009, 23:54 | |
| Ovo je jedna o mojih omiljenih... Secam sam se prvi put kad sam je cuo nisam verovao da takvo savrsentvo moze da se iskaze kroz pesmu... Stvarno je savrsena... I naravno nisam uspeo da ne pustim suzu... |
|
 | |
LuckY I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1555 Age: 24 Location: Leskovac Registration date: 2009-06-18
 | Subject: Re: I Could Have Lied 1st July 2009, 22:00 | |
| Ovo mi je ubedljivo jedna od omiljenijih pesama Peppersa... skoro uvek me rasplače  |
|
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9374 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: I Could Have Lied 6th November 2009, 14:56 | |
| uhh uvijek je u satnju da me rasplace (pored Under the Bridge)...jos kad je John pocne svirati sva se najezim....savrseno -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10163 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: I Could Have Lied 6th November 2009, 15:18 | |
| |
|
 | |
SouL2SQueeZe I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2260 Age: 26 Location: Out of range Registration date: 2009-09-27
 | Subject: Re: I Could Have Lied 6th November 2009, 16:53 | |
| ne znam što bi točno izdvojila, nije moguće reći da li ju volim toliko zbog riječi... ili je zbog savršenstva anthovog glasa.. možda je zbog toga kako melodija doslovno klizi po žicama.. a chad savršeno upotpunjuje cijelu priču, kao otkucaji srca... ne znam.. to je spoj svega toga zajedno. |
|
 | |
taratatira Under the bridge downtown

Number of posts: 36 Age: 18 Location: to hell and back Registration date: 2011-01-29
 | Subject: Re: I Could Have Lied 29th January 2011, 01:30 | |
| ova je pisana za sinead o'connor, ako se dobro secam. there must be something in the way i feel, that she don't want me to feel |
|
 | |
Damir1993 Under the bridge downtown

Number of posts: 32 Age: 18 Location: 4th Dimension Registration date: 2009-12-12
 | Subject: Re: I Could Have Lied 29th January 2011, 09:49 | |
| | taratatira wrote: | ova je pisana za sinead o'connor, ako se dobro secam. there must be something in the way i feel, that she don't want me to feel |
bas tako.piseu knjizi :eace: |
|
 | |
|