|
| Author | Message |
|---|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6346 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Give It Away 25th May 2008, 11:42 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.]Ovde je odma mozete i poslushati klikom na play dugme i odma u dahu izneti emocije i ono shto osechate u vezi ove pesme. Da bi lepo videli player morate setovati vash profile evo instrukcija profile > preferences > Always allow HTML : YESE da i samo da vam kazem da vas volim !!! Charlie !!! |
|
 | |
kokica Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 110 Age: 29 Location: oz Registration date: 2008-05-26
 | Subject: Re: Give It Away 1st June 2008, 17:05 | |
| ovo je prva pesma koju sam cula...i nekako mi je uvek bila nabijena seksualnom energijom, mozda zbog spota, ali i zbog samog teksta, a onda sam kada sam citala knjigu i videla kako je pesma nastala, nisam mogla sa verujem da to nije ono sto sam ja osecala dok sam je slusala ali nema veze, zato postoje interpretacije..i svako ima pravo na svoje vidjenje stvari i na svoju mastu...  |
|
 | |
J Butterfly Under the bridge downtown

Number of posts: 19 Age: 20 Registration date: 2008-05-31
 | Subject: Re: Give It Away 1st June 2008, 18:42 | |
| meni je ova pjesma presuper, a jos kad je john na nju svirao outro u hyde parku... ajme... |
|
 | |
andyRHCP More will be revealed my friend

Number of posts: 400 Age: 20 Registration date: 2008-05-25
 | Subject: Re: Give It Away 23rd July 2008, 21:05 | |
| | J Butterfly wrote: | | a jos kad je john na nju svirao outro u hyde parku... ajme... | totalno se slažem.. ja da sam glazbenik & da mogu tak nekaj smislit samo to bi mi bila pjesma.. Jbg kad si genijalan ko on - inspiracija pršti iz tebe & ne hvataš se za svaki izlijev virtuoznosti
| kokica wrote: | ali nema veze, zato postoje interpretacije..i svako ima pravo na svoje vidjenje stvari i na svoju mastu...  | pa fala bogu
Meni je isto totalno nabijena energijom & to ne samo sexualnom nego dječjom, muzičkom, funkerskom, ljubavnom... Jedva sam čekala da dođem do ove stvari jer ju obožavam! Totalno ju obožavam! Čini me taaako sretnom.. pokreće |
|
 | |
Ljuta Papricica The wave you can't stop

Number of posts: 261 Location: Californication :) Registration date: 2008-09-26
 | Subject: Re: Give It Away 15th November 2008, 22:20 | |
| AAAAAAAAAAA !!!!!!!! ja ludim za Give It Away !!!!! uvek me oraspolozi, a Anthov glas je ovde 2 HOT !!!! spot i da ne pricam !! najludja njihova pesma !!!
:peaceman: :rock: :banana:  :happy: |
|
 | |
Alice. Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 130 Age: 17 Registration date: 2008-12-20
 | Subject: Re: Give It Away 20th December 2008, 15:47 | |
| Totalno luda pesma.. Jos uvek ne mogu da je otpevam.. Ne mogu da stignem Antha... xD... |
|
 | |
tarzi Under the bridge downtown

Number of posts: 57 Age: 18 Location: L.A. Registration date: 2009-01-19
 | Subject: Re: Give It Away 20th January 2009, 12:04 | |
| hahah;p pesma je gotivna mnnng. |
|
 | |
rebel with a mission The wave you can't stop

Number of posts: 268 Age: 20 Location: Hercegovina...Kalifornija! Registration date: 2009-06-06
 | Subject: Re: Give It Away 7th June 2009, 13:54 | |
| kroz ovu sam pjesmu upoznala pepperse! savšena je :give it away: |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10579 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Give It Away 6th November 2009, 10:43 | |
| Jao kad cujem samo What I've got you've got to give it to your mamma jadan onaj sa kim sa u sobi tad  |
|
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9826 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: Give It Away 6th November 2009, 14:54 | |
| hahah jao ova pjesma...inace ja stalno kasnim u skolu  : ali samo u skolu i nigdje drugo i onda kad trcim ujutru stavim slusalice i pustim give it away i sprint do skole  : i usput pjevam naravno a ljudi se okrecu za mnom  : tako je nekako posebna nzm daje ti neku snagu....ne znam ovaj smile sve govori :give it away: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
SouL2SQueeZe I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2260 Age: 26 Location: Out of range Registration date: 2009-09-27
 | Subject: Re: Give It Away 6th November 2009, 16:57 | |
| tanja  )))))))))))))))) kad sam bila klinka još bila mi je najdraža pjesma, onda bi baš divljala po kući.. jedva čekam dan kad ću je čuti uživo <3 |
|
 | |
|