|
|
| Author | Message |
|---|
ivarhcp4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 4457 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 8th December 2011, 23:10 | |
| |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 9th December 2011, 02:59 | |
| pa posto dolaze u Rumuniju 31.08. ta teorija je nazalost tacna... |
|
 | |
aibreann Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 26 Location: Rijeka Registration date: 2010-12-22
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 11th December 2011, 21:28 | |
| Ajme koliko me nije bilo ovdje. Nabavila i ja kartu za hot pit. meni se čini da je od 25 000 karata koje su puštene u prodaju bar 5000 hot pit. Svi su uzeli taj sektor. A ako ispred mene bude neka curica koja nezna ni šta je "Blood Sugar Sex Magic" ne odgovaram za svoje postupke
|
|
 | |
aivanko More will be revealed my friend

Number of posts: 535 Age: 23 Location: Hrvatska Registration date: 2011-11-02
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 11th December 2011, 21:50 | |
| ^ hahahaha, ja također. :cvikedance: zato treba udružit snage, i zauzet prve redove, da se ogradimo od takvih likova. |
|
 | |
RedHeaded Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 971 Age: 17 Location: Zagreb Registration date: 2011-05-26
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 11th December 2011, 23:45 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 12th December 2011, 00:02 | |
| uffff, pričaj mi.. znači, mogu računat na vas što se tiče prvih redova...  :eace: |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 12th December 2011, 00:06 | |
| Imat ćeš gadnu konkurenciju za mjesto ispred Antha |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 12th December 2011, 00:29 | |
|  vjerujem da hoću. :gahy: bit će to paklena večer predosjećam, hahahah |
|
 | |
aibreann Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 26 Location: Rijeka Registration date: 2010-12-22
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 12th December 2011, 08:51 | |
| Ahahah. Definitivno. Vi odite ispred Antha .. ja ću ispred Josha. (rađe bi ispred Johna ali poslužit će i on)
Dal zna itko koliko je točno karata pušteno za fan pit? Već se vidim u podne pred ulazom. |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 12th December 2011, 14:26 | |
| Ja cu u Sofiji ispred Flija da stanem, moram da gledam opet one njegove pokrete dok svira i peva  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
slowhand Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 808 Age: 25 Location: Podgorica Registration date: 2009-11-26
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 13th December 2011, 00:21 | |
| zamislite da josh otpjeva nesto od azre,ili citav bend otprasi `uzas je moja furka` haha |
|
 | |

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 13th December 2011, 14:48 | |
| Vece su sanse da ja postanem basista a ti pevac pepersa nego da oni odsviraju tako neku pesmu  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
Api_RHCP Under the bridge downtown

Number of posts: 60 Age: 20 Location: On Mercury Registration date: 2009-12-17
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 30th December 2011, 21:15 | |
| karte kupljene, konacno
Last edited by Api_RHCP on 30th December 2011, 23:25; edited 1 time in total |
|
 | |
Tija123 Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 117 Age: 14 Location: Zagreb Registration date: 2011-12-27
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 30th December 2011, 23:23 | |
| Ja sam karte kupila odmah rano ujutro kad su se počele prodavat, među prvima, hot pit |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 31st December 2011, 02:50 | |
| |
|
 | |
FuZzy Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 18 Location: Mostar Registration date: 2011-12-17
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 6th January 2012, 00:14 | |
| ja si kupih kartu za hot pit..tačno odbrojavam dane do trenutka kada će se pojaviti na pozornici i pozdraviti nas..aww |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 6th January 2012, 09:01 | |
| Koliko dana do pocetka? Pa da pocnemo da odbrojavamo, ovde na temi.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
mutinho Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 23 Location: Stara Pazova Registration date: 2012-01-15
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 5th April 2012, 18:30 | |
| ljudi kako planirate da idete na koncert u Zg?ja sam nesto kontao vozom!tu je uvek dobra atmnosfera.konkretno mislim na fanove iz srbije |
|
 | |
Warlock Under the bridge downtown

Number of posts: 38 Age: 17 Location: Herceg Novi Registration date: 2012-03-20
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 7th April 2012, 15:58 | |
| Da li neko zna oce biti karata za fan pit? |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 7th April 2012, 18:24 | |
| Vjerojatno ce pustati jos karata za fanpit. Na vecini koncerata tako bude. Evo LINK pa provjeri s vremena na vrijeme  |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 8th April 2012, 18:27 | |
| RedHeaded, da li cula negde, koliko je karata do sada prodato? -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 20th April 2012, 22:24 | |
| Charlie, nisam cula. Ali se mogu raspitati... Imat cu to na umu kada iduci puta budem u blizini nekog od prodajnih mjesta pa cu pitati 
BTW. Raspitala sam se za smjestaj. Mastalistu sam poslala u inbox, pa cu evo i ostalima koji namjeravaju doci u ZG paste-ati text koji sam njoj poslala:Ok, ovako, sinoć sam provela dobra 3 sata na netu istražujući hotele i hostele po Zagrebu. Gledala sam kritike (reviews-e stranih gostiju), uspoređivala cijene i pazila da bude na povoljnoj lokaciji(većina je smještena u centru grada). Neke od njih sam danas i obišla. Svi imaju OK web stranice sa kontakt podacima i za većinu se može napraviti rezervacija preko interneta. Ako ne to, možeš ih nazvati, poslati mail itd. Evo koji su ušli u uži izbor:[You must be registered and logged in to see this link.]Neke kritike kažu da ima neljubazno osoblje i da je ''čudan''. Zato sam ga danas išla posjetiti. Djevojka na recepciji je bila uljudna, pitala sam ju kako stoje sa bookingom u 8.mjesecu i rekla je da zavisi o sezoni i da je dovoljno rezervirati smještaj mjesec dana unaprijed. Moj otac često svoje poslovne partnere smiješta u taj hotel i do sada kaže da su bili zadovoljni. On mi je i preporučio taj hotel jer je u samom centru i ima pristupačnu cijenu. I da, ne znam kako će se to vama svidjeti, ali hotel je definitivno ZANIMLJIVO uređen. Možda će vam biti kičasto, meni je malo...huhh... šaroliko Definitivno nije moderno i novo uređen. Pogledajte slike Na odličnoj je lokaciji, treba vam samo 2 tramvajske stanice (ili 15min pješice) do glavnog gradskog trga. U Zagrebu vam je sve više-manje blizu i dobro povezano tramvajima i autobusima. Tako da, ako ste smješteni u centru, neće vam biti problem niti doći do hipodroma (kad stignete pomoći ću vam oko tramvajskih i autobusnih linija, ako će trebati). [You must be registered and logged in to see this link.]Također mi ga preporučio tata Novije uređen i blizu autobusnog kolodvora. Također blizu centra i par stanica od glavnog trga... Nisam ga posjetila danas, naprosto nisam stigla [You must be registered and logged in to see this link.]HoStel. Također u samom središtu Zagreba. Manje od 10min pješice do gl.trga. Ima vrlo dobre preporuke na internetskim portalima, zanimljivu web stranicu i lijepo je koncipiran prostor. Danas ga posjetila. Vrlo zanimljiv s uslužnim osobljem. Danas je bio vrlo uredan. No, računaj da u sezoni ima više turistai i da će biti pomalo kaotično u svakom hostelu i da neće uvijek izgledati kao na slikama [You must be registered and logged in to see this link.]Hostel koji ima definitvno najbolje kritike/preporuke na internetu! Kažu ljudi koji su bili u njemu da je uredan, zanimljiv, sa odličnim osobljem... Uglavnom, sve najbolje imaju za reći o njemu! Na malo specifičnijoj lokaciji je - nije u strogom centru već na pola puta između hipodroma i gl.trga(makar, to je još uvijek grad i voze tramvaji...samo nije STROGI centar). Nisam ga posjetila. [You must be registered and logged in to see this link.]Ima vrlo, vrlo dobre preporuke.Nije hotel, već više kao privatni smještaj, 2 dvokrevetne sobe predviđene za iznajmljivanje... Svi hvale uslužnog vlasnika prostora i ODLIČNU lokaciju (vrlo blizu hotelu Ilica, kojeg sam 1.linkala) na jednom od važnijih trgova u Zagrebu, Britanskom trgu. Također, cijene su sasvim OK za takav smještaj na takvoj lokaciji. Danas sam bila u njemu...Više manje sve kao i sa slika [You must be registered and logged in to see this link.]Na internetu ga svi preporučuju i hvale. Iako je prostorom skučen, kažu da mu to daje toplinu i ljude tjera na druženje Danas sam se išla uvjeriti - Smješten je praktički na glavnom gradskom trgu (!!) ali je u dvorištu pa se ne čuje buka toliko. Cura na recepciji je bila draga i brbljava, kaže da još ima mjesta za kraj 8.mjeseca i dala mi je vizit kartu (ali te info.možeš naći i na njihovoj web-stranici. Samo je napomenula da su cijene na web.stranici krive i dala mi točne: soba s 10 kreveta - 18 eura/noćenje, soba s 6 kreveta - 19eura/noćenje, soba s 4 kreveta - 20 eura/noćenje.[You must be registered and logged in to see this link.]Ima solidne kritike na netu. Kažu da je prosječan hostel. Bila sam prije nekoliko dana u njemu, dečko na recepciji je bio ljubazan i rekao je da su već popunjeni za veći dio ljeta, ali da za kraj 8.mjeseca još ima mjesta. To je glavni hostel u gradu i nudi puno letaka o Zagrebu, karata ngrada i tih korisnih informacija. Smješten je na pola puta između Gl.željezničkog kolodvora i gl. trga. Do jednog i drugog ti pješice treba desetak minuta, ovi kojim tempom hodaš. I posljednji... [You must be registered and logged in to see this link.]Hostel koji sam ti već prije linkala. Do njega je mrrrvicu ''teže'' doći ( imaš 9 tramv.stanica od glavnog željezničkog kolodvora, a od gl.trga do gl.želj.kolodvora ti treba 15ak min pješice..pa ti računaj ) ali kao što već rekoh, u Zagrebu svugdje možeš pješice ili dobrom tramvajskom linijom... Ima dobre preporuke na internetu, ima nešto malo lošijih iskustava ali meni se i dalje čini kao sasvim pristojan smještaj Eto ga, za kraj samo da ponovim najvažnije: -šetnja je najbolji način za razgledavanje grada, a ako se umorite lako uskočite u tramvaj -centar i hipodrom su dobro povezani autobusima -ljeti ima dosta turista pa nebi bilo loše ranije rezervirati smještaj -osobno bih uvijek izabrala hostel, no ne znam koliko vi marite za vlastitu intimu, čistoću tj.sterilnost prostora, atmosferu, druženje s drugim ljudima itd. Ja mogu gotovo svugdje zaspati i obožavam taj duh putnika, but that's just me  -zaboravih napomenuti da neke stranice nemaju istaknute cijene nego ih pronađeš kada klikneš na ''booking'' i odabereš datum boravka  Nadam se da sam pomogla. Pitaj ako će te još štogod zanimati.
Last edited by RedHeaded on 21st April 2012, 00:21; edited 1 time in total |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 20th April 2012, 23:22 | |
| Evo ti + od mene iako meni ovo nije bitno  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 20th April 2012, 23:54 | |
| Lijepo od tebe. Hvala |
|
 | |
mutinho Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 23 Location: Stara Pazova Registration date: 2012-01-15
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 21st April 2012, 20:14 | |
| hvala na informacijama redheaded!  |
|
 | |
Maštalište Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 880 Age: 25 Location: Novi Sad Registration date: 2011-11-28
 | Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 25th April 2012, 21:46 | |
| Peppersi u Zagrebu, mi u Zagrebu! Sve je bliže- Šo je toplije napolju, zbog godišnjih doba, to smo bliži koncertu. BIće divotno. Znaaam.  |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Zagrebu :) 14th May 2012, 22:34 | |
| |
|
 | |
|