|
| Author | Message |
|---|
anajovanovski Under the bridge downtown

Number of posts: 69 Age: 23 Registration date: 2011-03-07
 | Subject: Peppersi u Sofiji 2nd December 2011, 22:25 | |
| Morala sam da otvorim temu i za Sofiju  Jel neko ide ili planira da ide? Najvise me zanima koja je fora sa ovim e-tickets? Koliko sam ja shvatilia kad ih narucim online, ostavim ime, prezime, adresu, tel, mail i sve i u naredna 3 dana od trenutka narudzbine moram da platim i oni mi kao posalju u pdf dokumentu karte, koje ja odstampam i sa time se pojavim na koncertu, posto kao svaka karta ima jedinstveni bar kod. Meni to nekako nije sigurno, pa sam htela i to da pitam, dal je neko nabavljao karte na ovaj nacin? [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Jos ovo, prvi red 75e  odmah iza 40e, i za to ne znam sta mi je ciniti ako nekako dodjem do nekih karata |
|
 | |
Djole Under the bridge downtown

Number of posts: 77 Location: Beograd, Srbija Registration date: 2011-06-25
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 2nd December 2011, 23:59 | |
| To je princip kao u SAD... Ako je sajt validan, a deluje da jeste, onda ne bi trebalo da bude problema. Ja cu ici u Sofiju sigurno... |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 00:16 | |
| tako sam kupio kartu za slash-a jer je arena daleko nemoj nista da se brines ljudi tako kupuju karte vec godinama (to sto kod nas to niko ne radi je druga stvar  ) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 02:01 | |
| koliko su najjeftinije karte u evricima? |
|
 | |
anajovanovski Under the bridge downtown

Number of posts: 69 Age: 23 Registration date: 2011-03-07
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 03:14 | |
| Hvala ljudi, evo sad mi i drugarica kaze tako je uzimala karte za Massive attack, isto za Arenu  Najjeftinija karta je 35e, samo prepolovi levove. Jos da vidim za koje cu da imam para 7500 ili 4000 (ili nijedne  ) i da sve to x2 posto ide i brat, koji je pre mesec dana kupio nove bubnjeve(sad je nasao da kupuje), plus ostale zivotne potrepstine....prokleti novac |
|
 | |

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 14:57 | |
| Meni je lakse da odem do Sofije nego do Zagreba (250km je manje od 550  ) A jos imam druga iz Nisa koji bi isao sa mnom, sad samo jos da skupimo pare i da kupimo ulaznice  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud !
Last edited by Nick The Spamlord on 3rd December 2011, 18:02; edited 1 time in total |
|
 | |
Nemanja Milivojevic Under the bridge downtown

Number of posts: 18 Age: 21 Location: Trstenik, Srbija Registration date: 2011-11-15
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 17:46 | |
| Ja cu ici u Sofiju jer studiram u Nisu pa mi je blize...a sto se tice kupovine karata preko neta deluje pouzdano posto se tako radi svuda u svetu kada se trebuju karte iz udaljenih gradova...  |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 3rd December 2011, 17:48 | |
| Ljudi karte se preko neta kupuju potpuno bez ikakvog problema.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Sofiji 14th December 2011, 23:04 | |
| Da li je neko kupio karte preko neta za ovo? Moj drug mi ne veruje da je bezbedno pa bih voleo da neko napise "uspeo sam da kupim bez ikakvih problema samo trebas da popunis sve sto pise"  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
bokimusic1 Under the bridge downtown

Number of posts: 1 Registration date: 2011-12-18
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 18th December 2011, 15:57 | |
| Cao ljudi, vidim ima vas koji cete ici u Sofiju i veoma mi je drago jer sam ja njihov VELIKI fan, a bio sam i u Indjiji 2007. Zanima me, kako se placaju karte, nije mi jasno jer ih nikada nisam kupovao preko neta, pa ako je neko vec kupio ili zna kako se to radi molim vas da me obavestite, posto uzasno zelim da odem na taj koncert. Mislio sam cak i u Zagreb da odem, ali Sofija je definitivno bliza  |
|
 | |
ivarhcp4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 4457 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 21st December 2011, 18:58 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Sofiji 21st December 2011, 20:52 | |
| |
|
 | |
ivarhcp4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 4457 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 22nd December 2011, 17:54 | |
| |
|
 | |
boyana.777 I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1826 Age: 20 Location: Pozega Registration date: 2009-05-03
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 23rd December 2011, 21:35 | |
| ako sve ispadne kako treba, (da ne izbaksuziram) idem u Sofiju. Sutra drug narucuje karte  |
|
 | |
TamaraKiedis Under the bridge downtown

Number of posts: 56 Age: 16 Location: Macedonia Registration date: 2012-02-14
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 22nd May 2012, 18:23 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Peppersi u Sofiji 22nd May 2012, 18:39 | |
| -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
aivanko More will be revealed my friend

Number of posts: 535 Age: 23 Location: Hrvatska Registration date: 2011-11-02
 | Subject: Re: Peppersi u Sofiji 22nd May 2012, 19:44 | |
| Jej! I'm happy for you. |
|
 | |
|