|
|
| Author | Message |
|---|
Maštalište Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 880 Age: 25 Location: Novi Sad Registration date: 2011-11-28
 | Subject: Re: Šta je magično? 25th January 2012, 14:19 | |
| Magično je baš ovo: Imati topao, divno nežan jorgan, i ušuškati se ispod njega sa voljenom osobom sa minimalno odeće na sebi, i spavati snom ljubavi. Baš divno, baš magično, baš predivno. |
|
 | |
ivarhcp4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 4457 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: Šta je magično? 25th January 2012, 20:18 | |
| Magično je kad jedeš čokoladu xD -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]Red Hot Chili Peppers are the best! ♥RHCP4EVER!!!!♥ |
|
 | |
alexandra kiedis I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1035 Age: 19 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-12-29
 | |
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 25th January 2012, 21:15 | |
| Volim te.
Rečenica. Izjava. Misao. Emocija. Duša pružena drugoj duši.
Sav splet misli, osećanja, izraza, sjedinjenja, duha, raspoloženja pretočen u dve reči. Magično je reći, ili čuti: VOLIM TE! |
|
 | |

Number of posts: 1035 Age: 19 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-12-29
 | Subject: Re: Šta je magično? 26th January 2012, 19:13 | |
| Magičan je današnji dan.. Balašević kojeg sam slušala u hodu.. Osmeh koji mi nije silazio sa lica.. Pogled na dve male ptičice koje su bile skupljene jedna uz drugu na jednom visokom drvetu.. Bezbrižna, slobodna ljubav u vazduhu.. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 26th January 2012, 20:15 | |
| Milorad Pavić. Pade mi na pamet. I njegova lucidnost. Mitologizacija čitanja. Novi metod istog. Duša kojom piše. Mašta.Šarm. Osvajanje.
Magično je biti drugačiji, ne fazonom, ne forom, koliko duhom. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 26th January 2012, 22:31 | |
| Magičan je osećaj kada posle trčanja uz uzbrdicu stigneš kasno do autobusa,ali ti vozač ipak otvori vrata xD -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]Red Hot Chili Peppers are the best! ♥RHCP4EVER!!!!♥ |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 27th January 2012, 23:41 | |
| Magična su deca.. Njihova maštovitost, nevaljali smešak, snažni zagrljaj malih ruku..
Magična je poruka na ekranu, tako je jednostavna, a opet budi tako lep osećaj u meni..
Magična je scena iz spota "I wont let you go" James Morrison-a, gde je on pronalazi na ulici, kako leži i on se spušta legne pored nje i čvrsto je uhvati za ruku... |
|
 | |
Branka_RHCP Pick it up and run like hell

Number of posts: 794 Age: 14 Registration date: 2011-11-06
 | Subject: Re: Šta je magično? 28th January 2012, 00:16 | |
| Magičan je osećaj koji imaš kad padneš sa sanki i zaroniš u sneg xDD |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 29th January 2012, 21:24 | |
| Magično je sećanje. Na trenutak, misli, a i Vi zajedno sa njima, odletite u detinjstvo. U dečije igrarije, u trenutke sa najbližima, kada je bezbrižnost nizala osmehe na našim licima. U drugom trenu, u školi smo, u klupama, sa zadacima, ili kod kuće, uz omiljenu emisiju.
Uz sećanja i uz misli o sećanjima, nanovo oživimo emocije tih trenutaka, tih detinjih, malecnih minuta, sata, i osvežimo dušu za još jedan mir, i sekund nežnosti. Magično je. Kao čarobnim štapićem, treptaj nas odvede negde gde smo već bili. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 30th January 2012, 17:01 | |
| Magično je sunce, pa makar i kada je minus. Draži, omamljuje, i kao da i ono vrišti za prolećem. 
Magično je, uveseljava, i nije mi teško da ustanem kada je napolju fino jutro, okupano suncem. |
|
 | |
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Šta je magično? 30th January 2012, 18:20 | |
| Slozicu se sa Mastaliste, suuuunce! [You must be registered and logged in to see this image.]
Predivno, obojilo je dan, popravilo raspolozenje, svetlucalo po asfaltu. [You must be registered and logged in to see this image.]
Magicna je bila moja voznja danas, aha! [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 1st February 2012, 22:27 | |
| Magično je sunce.. Jutros se samo naziralo na nebu, kao da se sakriva iza zavese... Smeši se, znajući da ga očekujem.. Da na trenutak pošalje zrake na moje lice, učini da zatvorim oči.. I tako me je podsećalo na sunce sa slika Caspara Davida Friedrich-a.. Tog divnog umetnika, koji na magičan način predstavlja prirodu..
Magično je smešiti se, onako tek tako... Zbog pesme koja svira u slušalicama.. Tmurni ljudi me čudno gledaju.. Ali osmeh mi i dalje igra na usnama.. Magično je dopustiti sebi taj trenutak ludosti, slobode.. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 1st February 2012, 22:46 | |
| Roman Opsada crkve Svetog Spasa Gorana Petrovića. Gajila sam izvesnu odbojnost prema romanu. Izbegavala ga, mada volim Petrovićev roman Sitničarnica "Kod srećne ruke". Mada osim saznanja da je prvopomenuti roman kompleksan, drugu informaciju nisam imala.
Srećom, uzeh ga. Uživam. Petrović se na čudesan način pričom suprotstavlja istoriji. Načinjući nanovo postmodernističku temu kako jedna istina ne postoji, već istine u množini. Unoseći motiv pera koje je svepoveziv motiv sa svim istorijskim, ali i fikcionalnim elementima knjige. Pero, anđeosko, simbol moći, simbol mašte, simbol fikcije samo za sebe govori da svaka reč ima svoje pero. Svako pero ima svoju reč.
Uživam u Petrovićevom pitomom, nabujalom izrazu. U njegovoj mašti, sintagmama koje se svepružaju osvajajući.
Zaista nepropustiv roman. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 2nd February 2012, 19:43 | |
| MAGIČNO JE SUNCE KOJE SE KRIJE IZA OBLAKA x'D -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]Red Hot Chili Peppers are the best! ♥RHCP4EVER!!!!♥ |
|
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9839 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: Šta je magično? 2nd February 2012, 21:49 | |
| | alexandra kiedis wrote: | Magična su deca.. Njihova maštovitost, nevaljali smešak, snažni zagrljaj malih ruku.. |
potpisujem ovo! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 6th February 2012, 17:02 | |
| Magično je... Pustiti vreme da teče, ide mimo mene.. Ne zaustavljam ga, ne žurim za njim.. Imam svoj korak, ni brz, ni spor, jednostavno umeren.. Čekam, valjda znam šta, sanjam, valjda znam koga i šta, volim u to sam sigurna.. sanjam, san me vodi ka željenom odredištu..
Magično je.. Znati da postoji neko pod istim nebom.. neko istovetnih misli i osećanja.. neko koga oči ne vide, ali osećaju i onda kada nije tu.. Osećam te kao kišne kapi na licu, snežne pahulje koje me golicaju po licu, bude mi smeh..
Magične su reči: "Nema me tamo gdje nisi, ono sam što ti si... Bilo gdje da si ti, bilo s kim da si sad, tvoja cesta sam i tvoj sam trag, i da ne znaš sam tu, blizu tvom ramenu.. tvoja duga sam i kišna kap.."
Magična su osećanja koja ne trebaju reči, ona za koja jednostavno znaš.. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 17:47 | |
| Magična je reč. Vešta, lepa, reč kao povest, ili kao nagoveštaj. Magično je kada nečiju reč prema Vama usvojite kao sopstvenu. |
|
 | |
IgoRhcp I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3238 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-10-08
 | Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 18:58 | |
| magican je ovaj sneg koji lepo pada po surovom hladnom betonu i koji nas zove da izadjemo svi napolje i da se pretvorimo u decu |
|
 | |
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 21:29 | |
| Magičan je poetski duh koji se rasplinuo u našem dragom Igoru! ^^I ljubav. Uvek. Jooj. |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 22:01 | |
| igore  Magican je Josh dok svira BSSM, kao i ceo BSSM na ovom koncertu -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud ! |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 22:03 | |
| Razvalili BSSM!  MAGIK! nothing but MAGIK. Sto bi rekao Flea.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
slowhand Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 808 Age: 25 Location: Podgorica Registration date: 2009-11-26
 | Subject: Re: Šta je magično? 7th February 2012, 23:17 | |
| Magicna je pjesma elton johna-I need you to turn to |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 10th February 2012, 10:37 | |
| Benko. Napitak koji seća na detinjstvo. Dugo ga nisam pila. Izvrstan je. Bebast, dečiji, a opet, kao plazma, za sva doba. Volim benko. Miriše na prošlost, na bezbrižnost. Beo, mekan, šaputav, taman da se suprotstavi kobnoj zimi. Minusu. Minus za vreme, plus za benko.  |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 15th February 2012, 16:35 | |
| magican je island i muzika sigur rosa |
|
 | |
21st Cherry Boy The wave you can't stop

Number of posts: 332 Age: 18 Registration date: 2012-01-09
 | Subject: Re: Šta je magično? 28th February 2012, 17:32 | |
| Magično je bilo sunce jučer ujutro. Tramvaj se pokvario dok sam se vozila u školu pa sam morala izaći i nastaviti pješke. Sunce se već bilo diglo i dok sam hodala ulicom baš me jako zaslijepilo, tako da nisam baš ništa vidjela. Tako sam par trenutaka hodala potpuno slijepa. Magično. |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 28th February 2012, 22:08 | |
| Magično je osamiti se na nekoliko trenutaka.. Ostati sama sa svojim mislima.. Svoja osećanja preneti na dušu hartije.. Kažu da bolje sluša od bilo kog čoveka, zaista je tako.. |
|
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9839 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: Šta je magično? 29th February 2012, 09:27 | |
| Magicno je izvodjenje pjesme uz akusticnu gitaru i melodican glas! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
21st Cherry Boy The wave you can't stop

Number of posts: 332 Age: 18 Registration date: 2012-01-09
 | Subject: Re: Šta je magično? 3rd March 2012, 16:15 | |
| Ovo mi je baš bilo divno! Jutros oko 9 sati sam sjedila na klupi na trgu i čekala prijateljicu. Imala sam slušalice u ušima i zujala okolo, gledala ljude kako prolaze... Odjednom se pojavio neki mali dječak, ima možda oko 10 godina. Bio je sam i hodao je onako razigrano i bio je baš svoj. Jeo je nekakvu čokoladicu. Na trgu je bilo puno golubova i on je otkinuo komadić čokoladice izrunio i bacio golubovima koji su se odmah oklupili oko toga (čak su nešto i kljucali, nisam nikada čula da golubovi jedu čokoladu). Prvo bi on odgrizao malo čokolade pa bi manji dio bacio golubovima. To je napravio dva puta, ali onako usput. Svidjelo mi se to što je on to sve radio onako usput. Nije hodao onako ukočeno sa ciljem kao većina ljudi što zuje kao muhe bez glave i imaju to svoje odredište gdje žele stići i samo im je to na pameti. Ja sam stekla dojam da ovaj dječak jednostavno prihvaća svijet oko sebe takvim kakav je. Ne bori se protiv njega, a živi u svom svijetu i "nije ga briga" za drugo. Kada je ta dva puta bacio malo čokolade golubovima nije se zaustavljao gledati kako se golubovi okupljaju oko toga kao što to većina ljudi radi. On je samo nastavio svojim, meni se činilo besciljnim, putem i okrenuo se tek jedanput da baci pogled na okupljene ptice. Haha, čak mu je poveći komad čokolade bio pao na tlo, a on ga je hladno podignuo, puhnuo i stavio u usta. Motao se to kratko vrijeme po trgu, a kada je vidio da je došao tramvaj odjednom je odlučio uskočiti u njega pa se samo zaletio i ušao unutra.  Nisam ja ovo dobro ispričala, ali bilo je zaista čarobno! |
|
 | |

| Subject: Re: Šta je magično? 4th March 2012, 15:52 | |
| taj me podsjeca na iga cabrea(imas film hugo)...  |
|
 | |
|