|
| Author | Message |
|---|
Maštalište Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 880 Age: 25 Location: Novi Sad Registration date: 2011-11-28
 | Subject: Beth 14th January 2012, 22:08 | |
| Budući da je Entonijeva devojka, uklapa se u pdf naslovljen njegovim imenom.
Gledala slike, čudesna je. Zaista jeste.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Pogled nalik onom gde pazi na Entonija na utakmici. Pogled nežnosti, samouveren, predan.Zatim: [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Lucidna, šašava, slobodna, samosvesna. Dovoljno lujka da zavede. I ovde, otmena, ali i u džinsu. Svevremenom, sjajno odevena, otvorena, i jaka. Njena lepota mi je nalik aristokratskoj. Bleda, jaka, naizgled krhka. Zasigurno je magično upoznati je. Deluje mi kao da je vila. :)Pahuljica.[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 14th January 2012, 22:13 | |
| |
|
 | |
21st Cherry Boy The wave you can't stop

Number of posts: 332 Age: 18 Registration date: 2012-01-09
 | Subject: Re: Beth 14th January 2012, 22:22 | |
| Zašto ja ne vidim to što ti vidiš u njoj? Meni nije posebno lijepa. Ne kažem da je ružna... Tj, krivo sam se izrazila, ružni ljudi ne postoje. Meni je neprivlačna. I to je opet kriva riječ jer stvarno nije da ju ne volim ili da mi je antipatična i odbojna. Niti smrdi niti miriši... Djevojku poput nje možeš vidjeti svaki dan u gradu. Puno takvih.
Ovdje sada govorim isključivo o izgledu i nekom utisku koji ona ostavlja na mene preko fotografije. Bilo bi mi drago kada bih imala priliku upoznati ju kao osobu, pa da tada zapravo mogu reći kakva mi je. |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 14th January 2012, 22:29 | |
| Pa dobro, svakako da je estetski sud subjektivan, osećaj za lepo kod svih je drugačiji. Ja nekako, nisam neki ljubitelj zanosne, svekidajuće lepote. Uglavnom ono što je lepo većini, meni nije nešto mnogo više od lepote.
Nekako, ja više volim specifičnost, osobitu lepotu koja stavom daje šmek, čini lepotu celog vanjskog bića. Zasigurno da je Beth atraktivna. Plava je, viša, specifičnog stila, nekad ubojito jak karmin bude upečatljiv zbog svetlog tena... Ne deluje mi kao frik, umetnica, ludača, ili slično, ali ima ono nešto. Barem je meni baš draga.
Da, priznajem, visokih, cicavih plavuša ima svuda, stalno, svakodnevno, ali ne mislim da je ona jedna od barbika. Barem ne tih. |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 14th January 2012, 22:32 | |
| | Maštalište wrote: | Da, priznajem, visokih, cicavih plavuša ima svuda, stalno, svakodnevno, ali ne mislim da je ona jedna od barbika. Barem ne tih.
|
To ne mislim o njoj. Mislim da je ona daleko od takvih, citiram, barbika. I to mi je drago. |
|
 | |
slowhand Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 808 Age: 25 Location: Podgorica Registration date: 2009-11-26
 | Subject: Re: Beth 14th January 2012, 23:23 | |
| malo mi je ko sinejd o konor... |
|
 | |
RedHeaded Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 971 Age: 17 Location: Zagreb Registration date: 2011-05-26
 | |
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9839 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 02:58 | |
| Iako ne mogu da sudim o nekome koga ne poznajem, ali ono meni se cura ne svidja. Nije da imam nesto protiv nje, stvarno nemam, ali ne znam ne pase mi. U principu slazem se sa Anom negdje obuci se malo neobično, da ne budeš kopija ostalih.. a meni bas zbog toga izgleda kao mnoge djevojke. Mada ima to smisla, mlada je, nije se pronasla, oke. Priznajem te slike sto je Mastaliste stavila su jako lijepe, posebno te umjetnicke Sve u svemu nadam se da je cura mnogo bolja iznutra nego sto se to cini izvana. A to '90 godiste, pa sokiralo me moram priznati. Mada tu je pitanje sta to govori o Anthoniju ne toliko o njoj... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 09:31 | |
| Ja mislim da godine nisu problem uopće. Nije da ona ne zna razmišljati svojom glavom ili da ju netko tjera da bude s Anthonyjem. Isto tako vrijedi i za Anthonyja. Sve dok oboje svojevoljno ulaze u takvu vezu ja ne mogu vijdeti ništa loše ili neobično u tolikoj razlici u godinama. |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 10:11 | |
| Samo sam hteo da dodam da njihova godista ne govore lose ni o njemu ni o njoj. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Tija123 Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 117 Age: 14 Location: Zagreb Registration date: 2011-12-27
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 11:53 | |
| Ni meni se ne svida. Al ono, njihova stvar, ak su sretni meni super.  |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 14:36 | |
| -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by Charlie`From`Stadium on 15th January 2012, 14:42; edited 2 times in total |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 14:36 | |
| Svakako da je priča o njenoj harizmi samo pretpostavka, ali ne polazimo/ite svi od toga da RHCP momci ne bi baš svakog običnog, sa ulice uzeli za partnera? Svakako da nečim primamljivim odiše.
Recimo, meni su se dopadale Entonijeve devojke iz knjige. Koje je tamo opisivao, i načini na koji je opisivao te devojke, njihov odnos i ljubav.
Bile su mi različite duhom, ali nekako, tople, energične, šašave. Volela bih da poznajem neke devojke iz okoline koje bi asocirale na njih. 
Drugačije, ali posebne. Makar za njega, zato ne bi trebalo sumnjati. Makar ne u njega. Palac na gore za Beth.
Digresija, ali sam se setila kako je tokom tih veza, i perioda drogiranja umeo da nestane na neko vreme, i pojavi se nakon par dana/nedelja. I kako je i sam u knjizi rekao da bi sad premro od brige da njemu neko to učini.  |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 14:44 | |
| Mogu se sloziti sa tim. Ali sada moram dodati da ipak mozmo saznati nesto vise o njoj ili njenoj dusi. Evo npr. imamo muziku kojom se bavi. To nam moze reci dosta o njoj. mnogo, Mnogo vise nego njene slike. A ovaj video je pre pre predivan. Sada mi sve vise postaje jasno zasto se AK zaljubio bas u nju. Ova devojcica nije kao druge. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 15:44 | |
| Mene fascinira kako neka osoba odmah postane poznata cim se druzi s poznatom osobom. Da Anthony nije s njom sigurno nitko ne bi znao za nju, a ovako se "reklamira". Naravno ne kazem da je ona zbog toga s njim. Istina je da Anthony obozava takve cure bas poput nje. Plave, visoke, mrsave,sasave. Mislim da ga podsjeca na Yohannu. Mene jako. Ne svida mi se njezina vrsta glazbe, malo me vuce na country, ali ju cjenim. |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 15:59 | |
| | Quote: | | Da Anthony nije s njom sigurno nitko ne bi znao za nju, a ovako se "reklamira" |
Bas kao sto napisah, odslusao sam jedan od tih njenih spotova pre veze sa AK. Kao verovatno i dosta ostalih ljudi. Stoga ne mogu da dovedem u pitanje njen nivo popularnosti. Sada sto je mnogima od nas ona postala poznata zbog AK. To ne moze biti merilo. I naravno da devojka nije sa njim zbog toga kako bi sebi podigla popularnost.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Branka_RHCP Pick it up and run like hell

Number of posts: 794 Age: 14 Registration date: 2011-11-06
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 16:35 | |
| | tanychy wrote: | Iako ne mogu da sudim o nekome koga ne poznajem, ali ono meni se cura ne svidja. Nije da imam nesto protiv nje, stvarno nemam, ali ne znam ne pase mi.
|
Slazem se. |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 16:57 | |
| | Charlie`From`Stadium wrote: | | Quote: | | Da Anthony nije s njom sigurno nitko ne bi znao za nju, a ovako se "reklamira" |
Bas kao sto napisah, odslusao sam jedan od tih njenih spotova pre veze sa AK. Kao verovatno i dosta ostalih ljudi. Stoga ne mogu da dovedem u pitanje njen nivo popularnosti. Sada sto je mnogima od nas ona postala poznata zbog AK. To ne moze biti merilo. I naravno da devojka nije sa njim zbog toga kako bi sebi podigla popularnost.
|
To sam i rekla, naravno ne mislim da je zbog toga s njim.  |
|
 | |
IgoRhcp I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3238 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-10-08
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 17:24 | |
| ma pricajte vi sta hocete  meni je ona ruzna |
|
 | |
aivanko More will be revealed my friend

Number of posts: 535 Age: 23 Location: Hrvatska Registration date: 2011-11-02
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 18:02 | |
| Hahahah, Igore.. XD A gle, očito ne možemo suditi samo prema izgledu.. Nikoga, pa ni nju... Nije neka ljepotica, all čito je da ima "ono nešto"...  Btw Charlie, zanimljiv video...  |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 19:46 | |
| Poslušala sam i ja par njezinih pjesama još prije nego se sa Anthonyjem spetljala. Nije loša. Nimalo. Ali nije ni dovoljno dobra za moj mp3.
I ne mislim da je sa Anthonyjem zbog popularnosti. Možda je postala poznata sada nama koji smo fanovi RHCP-a, ali ja sam upoznala puno ljudi koji nikada za RHCP nisu niti čuli (a mojih su godna). Tako da se tu slažem sa Charliejem. |
|
 | |
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 9839 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
 | Subject: Re: Beth 15th January 2012, 20:05 | |
| Tesko da je Anthony toliko naivan pa da ne vidi da je s njim zbog slave. Nije on od juce. Svidjala se ona nama ili ne, bitno je da su oni srecni  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 15th January 2012, 20:25 | |
| | 21st Cherry Boy wrote: | Poslušala sam i ja par njezinih pjesama još prije nego se sa Anthonyjem spetljala. Nije loša. Nimalo. Ali nije ni dovoljno dobra za moj mp3.
I ne mislim da je sa Anthonyjem zbog popularnosti. Možda je postala poznata sada nama koji smo fanovi RHCP-a, ali ja sam upoznala puno ljudi koji nikada za RHCP nisu niti čuli (a mojih su godna). Tako da se tu slažem sa Charliejem. |
Doduše, poznajem i ja, ali takvi ljudi za mene su veoma niskokotirajući. To smatram opštom kulturom. Kao sad da nisu čuli za Metaliku, Elvisa Prislija, Dženis Džoplin, Queen, i druge. Strašno.
Ne moraju da slušaju to, ali makar da im je poznato.
|
|
 | |
RedHeaded Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 971 Age: 17 Location: Zagreb Registration date: 2011-05-26
 | Subject: Re: Beth 16th January 2012, 04:03 | |
| Charlie hvala na linkovima! Ima nešto u tom njenom izričaju...nešto djetinje...pogotovo u pjesmi I will return. Moram priznati da mi se na prvo slušanje dopada njena glazba. Zaista.  Bit će zanimljivo pratiti kako ova veza utječe na njeno glazbeno stvaralaštvo. Maštalište - potpuno se slažem s tvojim postom iznad. Niti ja ne slušam Cher, Madonnu, Celine Dion, pa niti neke suvremenije poput Gage, Gwen Stefani itd. ali sam opet čula za njih i znam nešto o njima. Dok dobar dio današnje mlade publike koja sluša gore navedene nikad nije niti čuo na glazbene velikane poput Queena, Rolling Stonesa, U2-a, Doorsa, Clasha, Ramonesa, modernije Nirvane itd. Na moje zgražanje 70% moga razreda nije nikad vidjelo cover albuma Nevermind. No, previše skrenuh s teme. Ovo je već za neku drugu raspravu |
|
 | |
TamaraKiedis Under the bridge downtown

Number of posts: 56 Age: 16 Location: Macedonia Registration date: 2012-02-14
 | Subject: Re: Beth 14th February 2012, 19:40 | |
| Meni se ona ne svidja,imao je boljih ali nemam nishta protiv nje  |
|
 | |

| Subject: Re: Beth 14th February 2012, 20:20 | |
| | TamaraKiedis wrote: | | Meni se ona ne svidja,imao je boljih ali nemam nishta protiv nje [You must be registered and logged in to see this image.] |
Čini mi se, ima malo ljubomore ovde. Možda ti preuzme prezime.  |
|
 | |
TamaraKiedis Under the bridge downtown

Number of posts: 56 Age: 16 Location: Macedonia Registration date: 2012-02-14
 | Subject: Re: Beth 14th February 2012, 20:27 | |
| hahaha  |
|
 | |
alexandra kiedis I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1035 Age: 19 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-12-29
 | Subject: Re: Beth 14th February 2012, 22:17 | |
| Čekaj malo ima nas još  |
|
 | |
|