Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: AK neki stariji intervju 28th January 2012, 08:42 | |
| [You must be registered and logged in to see this image.] Mnogo lep intervju, ko god ga nije odgledao mislim da bi to trebao da uradi. Pa cu ga staviti ovde. Ali trenutak kada je neko u publici viknuo "I love John", a AK to ponovio za njim. [You must be registered and logged in to see this image.]
AK je mnogo pametan momak. [You must be registered and logged in to see this image.] Svidja mi se i deo kada prica o tom svom ponasanju na bini.
Hehe, da napomenem da AK ima nalakirane nokte. [You must be registered and logged in to see this image.] Izuzetno. Hehe... [You must be registered and logged in to see this image.]Mnogo mi se svidja sto nije u fazonu, "ja sam maco momak, nema sanse da lakiram nokte".  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
aivanko More will be revealed my friend

Number of posts: 535 Age: 23 Location: Hrvatska Registration date: 2011-11-02
 | Subject: Re: AK neki stariji intervju 28th January 2012, 11:05 | |
| Hvala ti Charlie za ovo.. Nisam vidjela do sad.. Pametan momak, slažem se.. Ne da se preveslati.  Volim slušat njegove intervjue.  |
|
Tija123 Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 117 Age: 14 Location: Zagreb Registration date: 2011-12-27
 | Subject: Re: AK neki stariji intervju 28th January 2012, 15:09 | |
| Gledala sam taj intervju, još davno. Obožavam ga, jedan mi je od najdražih! Uvijek me tjera na plakanje. :') Obožavam kako cijeni svoje fanove. Sad sam se prisjetila. |
|