| | RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6360 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 29th May 2008, 20:40 | |
| Mnogima od nas je ovo bio jedan od najlepshih dana u zivotu pa ovde mozete isprichati bilo kakvu vashu uspomenu ili podeliti sa nama neko vashe razmishljanje, emocije ... fotografije takodje ako ih imate vashe privatne ili bilo kakve zanimljive fotke koje posedujete a tichu se ovog predivng dogadjaja.  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Pobre Under the bridge downtown

Number of posts: 4 Age: 25 Location: Sarajevo Registration date: 2008-05-30
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 30th May 2008, 12:20 | |
| Moji utisci.....
Realno kratak, ali s moje strane nevjerovatno emocijama ispunjen koncert, jer je to prvi put da uzivo gledam grupu koju slusam cijeli zivot. Da li zbog tih emocija ili zbog neceg drugog, meni ce cini da su tada uzivo bolje zvucali nego na CD-u ili drugim youtube klipovima. Iako mi nije bilo bas drago sto nisu otpjevane neke pjesme koje sam se nadao da cu cuti, ali u svakom slucaju kao sto autor teme rece, jedan od najljepsih dana u zivotu.
I da napomenem jedno saznanje sa tog putovanja, a to je da su Novosadjanke ljepse od Beogradjanki :)) |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 30th May 2008, 14:52 | |
| Hehe ... fenomenalan koncert josh kad se setim kakav su nam intro poklonili Peppersi na chelu sa onim fenomenalnim Johnovim zanosom na pochetku i onom divnom Flea pesmicom "thank you for coming" :) koncert je dobio ono neshto posebno shto ga chini eto malo i razlichitim od mnogih sa stadium turneje :) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
jecawaste Under the bridge downtown

Number of posts: 48 Age: 20 Registration date: 2008-05-30
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 1st June 2008, 01:18 | |
| Slazem se...meni je to bio dan za pamcenje,nikad nisam osetila toliku srecu kao kad sam videla Anthovu kabanicu iza scene,zatim Chada,Flea i Johna...Ljudi koje sam do tada samo sanjala a onda su bili tu,ispred mene,ozivljavajuci prelepu muziku... I sad kad pogledam u kartu koju cuvam,osetim energiju koju sam tada dozivela.Neverovatno... |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 4th June 2008, 16:16 | |
| Imam ja duuuuuuuuuuug, duuuuuuuuuuuuuug post o tome (toliki dug da nece stati u jedan post, ispalo mi je 14 A4 strana i to sam pisala sitno, na pismenom :lol!: ), pa cu kasnije iskopati svoj malo kraci post o tome. Kakogod, sad cu ukratko, tj. krace, samo da kazem da je to bez razmisljanja bio NAJLEPSI DAN u mom zivotu. Svi su mislili da cu da umrem od srece, obezbedjenje i svi oko mene su se plasili za moje zdravlje saaaaaaaaaaatima pre koncerta, svi su me intervjuisali, slikali i posto sam TOLIKO vristala od srece od raaanog jutra, obezbedjenje me je na 2 minuta pitalo da li sam dobro i da li mi treba nesto i pricali su da se plase da ne umrem od srece. :lol!: Od voditeljke koja me je intervjuisala dobila sam zvanicno prvu narukvicu za fan-pit, satima pre ostalih.  Naravno, bila sam u prvom redu i TVRDIM da nikada ne bih mogla da opisem svoju reakciju na koncertu, niti da je ponovim (sem ako ih ne vidim ponovo). Premalo je reci da sam se cupala za kosu, grebala facu, bila sva crvena, grizla nokte i pesnice vristala kao KRETEN, drala se da ih obozavam i nisam htela da trepcem. I da, ljudi su me cudno gledali kada sam se pre koncerta drala kako su oni tu sad, kako su u backstageu, kako ne mogu da verujem da sam u isto vreme na istom mestu kao i oni i tako to... A reakcija kad su izasli ne moze da se opise. Ne znam sta da radim, svaki dan se ubijam od plakanja, hocu opeeeeeet! Evo, kunem se, dala bih ZIVOT da se vratim bar na pola sekunde, da ih vidim opet bar samo na blic. Svakog 26. u mesecu cestitam sebi mesecnicu koncerta u 00:00 na svim sajtovima i ubijam se od plakanja. Jesam freak, znam. :lol!: Ali jbg, neverovatno ih obozavam. Jos uvek ne mogu da verujem da sam ih VIDELA UZIVO. Ne mogu da verujem. :cheers: |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 4th June 2008, 16:19 | |
| Hehe ali svakako biche gomila prilika i koncerata za tebe i sve nas Andjelka
Zaista se vidi koliko je velika tvoja RHCP ljubav:) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 4th June 2008, 16:21 | |
| ^Hehe, hvala Charlie.  Taaaaako bih htela da ih vidim opet.  |
|
 | |
jecawaste Under the bridge downtown

Number of posts: 48 Age: 20 Registration date: 2008-05-30
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 17th June 2008, 15:30 | |
| Kad krenu da pricaju o pesmici,ja se sva izgubim,valjda sam bila toliko uzbudjena da nisam ni primetila :bang: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 17th June 2008, 22:41 | |
| Aaaaaaa, jos 9 dana...  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Srecna nam godisnjica... (RHCP Live in Indjija Green Fest) 26th June 2008, 00:00 | |
| Proslo je tacno godinu dana od koncerta, na danasnji dan. Ne mogu da verujem. Kao da je juce bilo. I dalje ne mogu da verujem da sam videla svoje BOGOVE, iz prvog reda. U ovo vreme, pre godinu dana, 26.6., bila sam najsrecnija osoba ikada! Secam se kako sam brojala sate i minute do koncerta. NE MOGU DA VERUJEM da sam bila U ISTO VREME na istom mestu kao i oni i udisala isti vazduh...To je bio najbolji dan u mom zivotu! A ovaj 26. jun mi je taaaako tezak...  Ne znam kako cu preziveti ovaj dan, jer bih dala i svoj zivot da ih vidim opet, a znam da oni vise nikada nece doci.  |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 00:41 | |
| SRECNA SVIMA GODISNJICA!!! TREBA LJUDI DA SLAVIMO STO SMO IH UOPSTE VIDELI!!! ZELIM VAM SVIMA JOS PUNO TAKVIH DANA!!! :peaceman: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 01:00 | |
| Hvala, takodje! :  Ni ja ne mogu da verujem da sam ih videla. Jos uvek ne mogu da verujem. |
|
 | |
peppersovka Pick it up and run like hell

Number of posts: 602 Age: 19 Location: Krapina Registration date: 2008-05-24
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 08:51 | |
| a jel ima koja tema za hillela??jučer je bila njegova godišnjica smrti....sry ak postoji..nisam vidla :/ |
|
 | |
rajkod Under the bridge downtown

Number of posts: 46 Location: Novi Sad, Srbija Registration date: 2008-05-26
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 10:33 | |
| Srećna nam godišnjica i da se opet ponovi Inđija!!! |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 16:30 | |
| | peppersovka wrote: | | a jel ima koja tema za hillela??jučer je bila njegova godišnjica smrti....sry ak postoji..nisam vidla :/ |
Ima, otvorila sam ja juce. |
|
 | |
*biber* Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 178 Age: 23 Location: Stadium Registration date: 2008-05-26
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2008, 23:17 | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 27th June 2008, 17:16 | |
| Eeeeeee, u ovo vreme su me SVI ZIVI zvali da im prepricam dogodovstine sa koncerta i da provere da li sam umrla od srece... :lol!: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th August 2008, 00:00 | |
| Jaoj, vec je proslo 14 meseci, sad je vec 26. 8...  |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th August 2008, 00:56 | |
| Da dosta je vech proshlo ali biche josh koncerata u to sam siguran. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
andyRHCP More will be revealed my friend

Number of posts: 400 Age: 20 Registration date: 2008-05-25
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 3rd September 2008, 21:41 | |
| ma bit će sve OK ljudi.. ak ne dođu oni nama, idemo mi njima |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 3rd September 2008, 21:55 | |
| ^NADAM SE, zaista! MORAM da ih vidim ponovo, MORAAAAAAAM!!! U suprotnom cu umreti od tuge.  |
|
 | |
Cope89 Under the bridge downtown

Number of posts: 9 Age: 22 Location: Novi Sad, Srbija Registration date: 2008-08-21
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 4th November 2008, 12:30 | |
| |
|
 | |
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 5th November 2008, 19:10 | |
| ajde ljudi samo pisite i pricajte i pokusajte nama nesretnicima koji nisu bili u Indjiji docarati koncert.... pliiiz... jer ja nisam bila :grrr:  .... kvragu i godine i roditelji i odgovornost... .molim se da nam opet dođu! :music: ljudi ja zelim znati svaku pojedinost!!!! ok? =) :peaceman: sve vas volim!  |
|
 | |
Guest Guest
 | |
 | |
Cope89 Under the bridge downtown

Number of posts: 9 Age: 22 Location: Novi Sad, Srbija Registration date: 2008-08-21
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 8th November 2008, 17:53 | |
| ostavio sam vam linkove, mozete ga skinuti sa rapidsharea, odlican snimak rts-a za novu godinu... fale "throw away","snow", i "dont forget me"... ovo ostalo je fenomenalno!!! |
|
 | |
paprichitza I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1659 Age: 16 Location: somewhere. everywhere, anywhere...just as long as chilies are with me Registration date: 2008-09-12
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 9th November 2008, 00:22 | |
| ja nisam bila...nadam se da ce doci negde blizu....
a to za roditelje i odgovornost, i ja imam taj problem, ali posto sam plakala kao kisa kada je za novu godinu bio onaj snimak sa rts, mama je rekla da ce me na peperse svakako pustiti ako dodju negde blizu!!!!!!!
a posle svega toga mi je rekla da nisam normalna... |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 9th November 2008, 08:27 | |
| Mogu da zamislim kako ti je bilo dok si gledala ... zelim ti da iskoristish prvu priliku koja ti se bude ukazala. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 9th November 2008, 17:32 | |
| Iako sam bila na koncertu, u prvom redu, i dalje sam tuzna. To mi je bio najsrecniji dan u zivotu, ali MORAM opet da ih vidim. Za Novu godinu sam vristala i skakala kao idiot i 6 njih je moralo da me drzi koliko sam skakala. Ubicu se.  I svaki put kada gledam koncert, slike ili kad bilo gde procitam neki clanak o koncertu ili pre koncerta, dodje mi da se ubijem. Ljudi, oni vise nikada nece doci.  |
|
 | |
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 9th November 2008, 17:41 | |
| Andjo,daj se oraspolozi.... doci ce.. .sigurno!!! i vidjet ces ih.. .pa mlada si i imas vremena koliko hoces!.... Peppersi su nesto pozitivno,najpozitivnije i najenergicnije i najsretnije sto na planeti postoji.... zasto onda plakati oko njih?!?!?!?!?!?Andjo don't worry,be happy... nemoj da Opet pocnem pjevati make you feel better...  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 9th November 2008, 17:53 | |
| Kod nas nece nikada doci. I ZNAM da su nesto najlepse, najbolje, najenergicnije, najpozitivnije, najsavrsenije, itd.... Ali mene ova ljubav prema njima ubi. Poludela sam, ljudi. Toliko ih obozavam da to nije normalno. |
|
 | |
| | RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. | |
|