| | RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. | |
|
|
| Author | Message |
|---|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 1st February 2009, 08:44 | |
| |
|
 | |
The Whistler More will be revealed my friend

Number of posts: 477 Location: Kroejsa Registration date: 2009-01-08
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 1st February 2009, 11:46 | |
| Koncert je bio predivan, samo mi je zao sto oni nisu bas bili raspolozeni, citala sam na OHG da je neko ko je bio naprijed vidio da je... joj, mislim da je bio John? Ugl da mu nije bilo dobro i to.
A sto me sramota bilo kad su kreteni poceli bacat boce na binu... Ajmee ne mogu opisat... |
|
 | |
sl0e Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 149 Age: 23 Registration date: 2009-01-30
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 1st February 2009, 23:57 | |
| Ja bih takodje da dam neko svoje vidjenje koncerta, iako je od njega proslo bas dugo. Da ne bih ponavljao svoje reci n-ti put, prekopiracu jedan pasus koji sam post-ovao na jednom drugom forumu.
"Ljudi koji govore negativno o Indjiji uglavnom imaju sva prava da govore negativno. I sam imam negativno misljenje o indjiji, evo i zasto. Bio sam na cetiri koncerta Peppers-a, sve ukupno. Prisustvovao sam dogadjajima u Francuskoj, zatim Ceskoj, onda u Italiji i na kraju ovde, u Srbiji. Od svih tih koncerata, ubedljivo najgori je bio ovde u Srbiji. Po meni je bend bio totalno nezainteresovan za koncert, totalno bez ideje, totalno neraspolozeno... Nekoliko puta su poceli nesto da sviraju, zatim su prekinuli. Na stranu bih ostavio to da je setlista klasicna za turu tokom promovisanja albuma, ne za festivalski dogadjaj kako je najavljivano. U sustini setlista Peppers-a je po meni totalni shit, jer izostavlja mnogo bolje, starije pesme."
Samo bih da se nadovezem i da dodam da ne mislim da su koncerti odrzani 2006-e i 2007-e godine losi koncerti... Sasvim suprotno... Koncerti su izuzetno kvalitetni, kako sa celokupne tehnicke tako i muzicke strane. Jednostavno je u Indjiji te veceri nedostajalo nesto - nesto sto sam imao prilike da osetim na svakom drugom koncertu Peppers-a kome sam prisustvovao. Moje misljenje je - da su Peppers-i u Indjiji dali 25 posto onoga sto rade na drugim event-ovima, i vi i ja bi imali jos bolje misljenje o ovom koncertu... |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 2nd February 2009, 00:00 | |
| Ja se nishta ne slazem ali poshtujem to kao tvoje mishljenje. + post iznad ova 3 posta  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 2nd February 2009, 01:13 | |
| ja ne mogu opisati koliko sam dugo i sa kakvim nestrpljenjem cekao taj dan i verovatno zbog tog prevelikog ocekivanja malcice sam ostao razocaran...mislim meni je i dalje to najbolji dan zivota i ne bi ga menjao ni za sta ali nesto je falilo...da budemo realni mogli su oni to mnogo bolje ali ipak je bilo divno i ne bi trebali previse da zalimo...bice jjos prilika siguran sam u to  |
|
 | |
eLi_rhcp Under the bridge downtown

Number of posts: 12 Age: 18 Location: ChiliPeppersland xD Registration date: 2009-02-01
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 2nd February 2009, 01:36 | |
| jas ne bev na koncertot  ...bas togas bev bolna  ...i nemate poim kolku mi e krivo sto go propustiv waaaaaaa....:'( |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 2nd February 2009, 01:46 | |
| eLi_rhcp kao sto RHCP dreamer kaze biche josh prilika nemoj biti tuzna  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
aTeToOo Under the bridge downtown

Number of posts: 14 Age: 19 Location: aT hoMe wiTh AntHony lalalalaaaa Registration date: 2009-02-02
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 2nd February 2009, 02:39 | |
| kolky sakav da idam na toj koncert ...mislam deka ke polydev koga doznav deka nema da idam ...na site im bev lyta ...ali iskreno se nadevam deka ke imaat yste nekoi koncerti tyka na Balkanov pa togas bez razlika na okolnostite ke idam pa sto saka neka bide ...  |
|
 | |
damir Under the bridge downtown

Number of posts: 3 Age: 23 Location: Nish Serbia Registration date: 2009-01-08
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th June 2009, 21:45 | |
| nov na ovom forumu pa evo da izjavim i ja nesto  sad ce jos malo dve godine od koncerta, a kao da je juce bio... ja sam tamo inace radio, bio u promo team-u pa sam se muvao po backstage-u i skakao po bini  doduse ne sa njima, ali na TOJ ISTOJ bini  bilo je profi i ponovice se nadam se! |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th June 2009, 21:47 | |
| uf dache univerzum da se ponovi  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
RedHotChiliPeppers More will be revealed my friend

Number of posts: 493 Age: 19 Registration date: 2009-01-04
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th June 2009, 22:14 | |
| uf dace univerzum da idu i ovi koji nisu bili.... :lol!: poslusna smo mi decica :lol!: :lol!: btw. nislija dobrodosao  |
|
 | |
Areychs Under the bridge downtown

Number of posts: 81 Age: 21 Location: Kos. Mitrovica Registration date: 2009-05-17
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th June 2009, 22:19 | |
| Ja sam bila u nekom shoku totalnom posle koncerta, prvo nisam mogla da verujem da sam ih videla, mogu za sebe da kazhem da sam srecnica jer sam bila u fan pitu, a drugo bila sam bash besna na one silne idiote koji su ih blatili i ochekivali neki performans od 3 sata.. da se razumemo da je bio fest a i bilo koji drugi koncert ne traje duzhe.. Za kishu su me takodje iznervirali, bash kad smo se vracali sa koncerta chula sam od raznih ljudi razne psovke kao da su zaboga Peppersi uticali te vecheri na klimu.. I tako.. ovo sam ja isprichala i mnogo vishe vec 100x, a da ne duzhim presrecna sam shto sam ih videla i nadam se da ce doci josh koji put pa ne mora u Srbiju ali barem negde blizu.. Long live RHCP! :cheers: |
|
 | |
4815162342 More will be revealed my friend

Number of posts: 418 Age: 22 Location: Serbia - Sjenica Registration date: 2009-06-05
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th June 2009, 23:16 | |
| eh eh,pricajte vi,pricajte,ja sam ljubomoran,ali pricacu i ja za jedno 10 godina o mojim rhcp koncertima  salim se,drago mi je videti kako su ljudi doziveli takve stvari,mislim da neki nazivaju indjication  |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2009, 01:29 | |
| Dve godine.
Cudan osechaj mozda tuzan malo.
Ostaje nam da se nadamo da che se ponoviti neshto slichno.
I da che uskoro pocheti sa nekakvim radom. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
RHCP dreamer More will be revealed my friend

Number of posts: 510 Age: 23 Location: Californication Registration date: 2008-05-27
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2009, 01:49 | |
| bas tako...sreca pomesana sa tugom... |
|
 | |
RHCP_MAN I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2213 Age: 23 Location: Pancevo Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2009, 02:08 | |
| eh  kao da je bilo juce... |
|
 | |
angie More will be revealed my friend

Number of posts: 409 Age: 22 Registration date: 2009-04-17
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 25th July 2009, 00:20 | |
| Evo i mog opisa tog istorijskog dogadjaja:  Jao,sta sam ja sve uradila da odem na koncert! Mislim da je najveci izazov u mome zivotu bio da ubijedim roditelje da me puste da idem... dobro,malo sam i lagala,ali...vrijedilo je... + sto do 25.6. nisam znala da li cu ici,tj. tek 25. su odlucili da me puste. I tako ja tog 26.juna zapalim sama za Indjiju... Prethodno sam se dogovrila sa neka 2 momka koji su otisli prethodni dan autom,da me pokupe tamo na stanici kada stignem. Oni su inace iz susjednog grada,ali ih nisam poznavala. (tek sam posle skontala da su mogli biti neki manijaci,ali srecom sve je proslo ok...) Kartu naravno nisam imala,pa sam je kupila na ulici... Sjecam se onog momenta s helikopterom, kada su svi gledali gore,mahali,vristali... najezim se kad mislim o tome. Nisam bila u prvim redovima,ali ipak sam presrecna sto sam bila tamo...i uzasno me iznerviralo bacanje flasa na binu..ccc... kisa mi nije smetala,i ne znam kako neko moze ocjenjivati koncert po tome... meni je bilo predobro,i jos par dana nisam bila svjesna da sam zapravo vidjela i cula Pepperse uzivo....PEPPERSE!!!! i jos jedna stvar, koju sebi necu oprostiti, je to sto nisam ponijela fotoaparat...tako da nemam nikakvih svojih slika  |
|
 | |
Dumbledore Under the bridge downtown

Number of posts: 36 Age: 20 Registration date: 2009-08-13
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 15th August 2009, 13:30 | |
| može li mi netko dati video od cijelog koncerta jer ovaj gore na rapidshareu neradi, a želio bih ga imati jer davno sam ga gledao i izgubio |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 15th August 2009, 16:27 | |
| -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 6th November 2009, 11:16 | |
| I ja sam kao i velika vecina vas bio na koncertu! Kupio sam kartu taj dan kad sam cuo da dolaze, zapalio sam do beograda u 7 sati uvece kad sam cuo  O koncertu nemoram nista pricati bilo je super bio sam u fan pitu  Jedino mi je zao sto nisam cuo Under the Bridge |
|
 | |
ivarhcp4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 4457 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 11th November 2009, 22:26 | |
| meni je koncert bio vrh vrhova...  |
|
 | |
RHCP_MAN I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2213 Age: 23 Location: Pancevo Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2010, 12:39 | |
| 3 godine od certa! srecna nam godisnjica |
|
 | |

| Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 26th June 2010, 12:56 | |
| uh ko bi samo mogao reci da je proslo cak 3 godine  srecno ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Nick The Spamlord Yertle The Turtle

Number of posts: 10597 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 17th January 2012, 14:44 | |
| Samo sam dosao da ostavim svoj 10000 post ovde jer je to bio najlepsi dan u mom zivotu  I da kazem da hocu da ovaj koncert u Bugarskoj bude duplo bolji i duzi od ovog. Josh ima vremena da vezba do tad i da bude bolji od Johna edit: charlie odlican je ovaj rank  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this link.] border="0" alt="" /> Say it loud I'm SPAMLORD And I'm proud !
Last edited by Nick The Spamlord on 17th January 2012, 19:13; edited 1 time in total |
|
 | |
IgoRhcp I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3238 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-10-08
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 17th January 2012, 14:46 | |
| haahahahah cestitam |
|
 | |
mutinho Under the bridge downtown

Number of posts: 29 Age: 23 Location: Stara Pazova Registration date: 2012-01-15
 | Subject: Re: RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. 17th January 2012, 17:17 | |
| ajd i ja kao novajlija da bacim kom. imam tu srecu da zivim u gradu pored,tako da sam putovao na koncert 6 minuta,totalna sprdnja pre koncerta,jako dobra ekipa se skupila.nazalost nisam bio u fan pitu ali sam zato bio u prvom redu u onom drugom sektoru,ispred mene 3 metra nista,samo neki ruzni lik (obezbedjenje)  ,a osecaj kada toni istrcava onako spiralno(i dan danas kad odlepim uz peperse igram tako)  )) i kada krece cant stop>NEPROCENLJIVO!! Najbolji provod u mom zivotu!imao sam srece da brzo stignem kuci,posle nekih 20 min. od zavrsetka koncerta,utrcavam u kucu jos uvek pod uticajem(koji je trajao danima,ma mesecima... ) keva pita kako je bilo a ja onako vristeci nastavljam da igram i istrcavam na dvoriste...  Nadam se da ce u Zagrebu biti jos bolje,sigurno hoce!  |
|
 | |
| | RED HOT CHILI PEPPERS Live in Indjija June 26th 2007. | |
|