Red Hot Chili Peppers Fansite Forum RHCP forum balkan Croatia, Serbia, BIH, Montenegro, Macedonia, Slovenia. RHCP New Album 2011 |
|
| | Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! | |
| |
| Author | Message |
|---|
Guest Guest
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 17:32 | |
| Da, Charlie, slažem se potpuno! Jednostavno je fenomenalan! I zaista je nevjerojatno što taj čovjek može sa svojim glasom, kako ga transformira i kako zvuči u jednoj pjesmi skroz drugačije nego u drugoj... apsolutno je napravio prekrasan cover, da ti se duša ispuni milinom dok to slušaš i ne želiš nikad prestat... Kako je moja frendica danas rekla "Inače ne plačem na pjesme, al kad čujem Johna, samo krene iz mene. I ne zbog tuge, nego zbog ljepote." Mislim da to jako dobro opisuje i moje stanje dok slušam Johna... A Song to the Siren je sama po sebi dirljiva pjesma koja te može dirnuti u srce i napokon, nakon niza loših obrada, došla je jedna koja može parirati originalu. Svaka čast Johnu! Još uvijek sam malo u šoku koliko emocija je 44 sekunde uspijelo izvuć iz mene... |
|  | | Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6354 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 17:37 | |
| | Quote: | | Još uvijek sam malo u šoku koliko emocija je 44 sekunde uspijelo izvuć iz mene... |
... ne mogu da verujem ... shta mi se dogadja dok je slusham ...-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 18:36 | |
| mmmmm,,,,mmmm,,,milina,,,mmmelem za mene;;;huhh neznam koju bih pjesmu izdvojila,,,svi kazete song to the siren,,,,meni je svaka za sebe posebna,,, evo sad slusham dark/light,,,,pjesma me njishe,,,u potpunosti;;heaven je rajska,,,potpuno,definitivno,, ,,ahh ljudi ja to zelim sve do kraja poshlushati,,, sad,, trenutno,, odmah| Quote: | | I zaista je nevjerojatno što taj čovjek može sa svojim glasom, kako ga transformira i kako zvuči u jednoj pjesmi skroz drugačije nego u drugoj... |
ou jeah! :cheers: |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 18:39 | |
| ma ja sam izdvojila Song to the Siren jer sam jedino od te imala neka očekivanja... i visoke standarde... i John je sve to ispunio, i postavio nove standarde kvalitete... Divim se tom čovjeku. Ali naravno, cijeli album djeluje fenomenalno i jedva čekam da ga dobijem u ruke... prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!! Aaaaaaaaaa! Ovo sad preslušavanje me još učvrstilo u tom naumu  |

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 18:40 | |
| Ma ja sam izdvojio Song to the Siren jer sam jedino od te imao neka očekivanja... i visoke standarde... i John je sve to ispunio, i postavio nove standarde kvalitete... Divim se tom čovjeku. Ali naravno, cijeli album djeluje fenomenalno i jedva čekam da ga dobijem u ruke..  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 18:46 | |
| Hahaha, Charlie, fascinantno kako mi nekada imamo slična mišljenja... Great minds think alike  |

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 8th January 2009, 18:50 | |
| Da zaista neverovatno chak sam sada pisao odgovor i onda sam dobio poruku da si ti odgovorila pre mene ... i pogledam ja kad ono ista stvar  pa sam mislio shta ja sada tu da menjam  hehe ... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 10th January 2009, 10:10 | |
| ^ hhahahaah,,, srodne dushice,,,, :lol!: | Quote: | | prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!! | oooujeah!!!!!otkud mi je to poznato? |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 10th January 2009, 15:40 | |
| | chili_tapper wrote: | ^hhahahaah,,,srodne dushice,,,, :lol!:
| Quote: | | prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!! | oooujeah!!!!!otkud mi je to poznato? |
Haha, hoćeš i ti i za ovo? Ili je ono bio one time thing, samo za g'n'r?  |

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 10th January 2009, 19:52 | |
| ma kakvi....idem...samo hu sad trebat jedan dan otich u grad prije da se raspitam di dolazi itd...pa da tochno znam kuda chu! :cheers: :cheers: :cheers: |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 10th January 2009, 22:29 | |
| hehe, pa kad saznaš, javi!  |

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 13th January 2009, 12:40 | |
| evo ja imam neke vijesti za one na području grada Zagreba...ovako...danas sam ishla u grad pa se raspitah kad ce im doć johnov album....
Dancing bear-rekli su da ništa ima ne dolazi ovaj mjesec...tek u drugom mjesecu (u veljači)
Aquarius records-reko je tip da će doć al nezna kad...jej
Muller(varteksova zgrada na trgu b.j.j.-na zadnjem katu)-zena je rekla da ce doc tamo valjda za 2 tjedna....
u croatia records i ostale nisam ni išla jer su seljački i nemaju bash neki strani izbor....
eto toliko.....sad barem okvirno znate gdje ce ga bit..i kada...=) |

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 13th January 2009, 14:14 | |
| lol znachi tacni kao i ovi kod nas.
DOWNLOAD ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | Guest Guest
 | |  | | chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

| Subject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! 13th January 2009, 21:14 | |
| da...i ja chu tako!... .btw charlie po neznam koji put hvala na linku za download!  |
|  | | | | Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara! | |
|
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
Similar topics |  |
|
| Page 4 of 4 | Goto page : 1, 2, 3, 4 |
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |