Red Hot Chili Peppers Fansite Forum RHCP forum balkan Croatia, Serbia, BIH, Montenegro, Macedonia, Slovenia. RHCP New Album 2011

HomeHome  RHCP forumRHCP forum  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 

Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!

View previous topic View next topic Go down 
Goto page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 17:32

Da, Charlie, slažem se potpuno!
Jednostavno je fenomenalan!
I zaista je nevjerojatno što taj čovjek može sa svojim glasom, kako ga transformira i kako zvuči u jednoj pjesmi skroz drugačije nego u drugoj...
apsolutno je napravio prekrasan cover, da ti se duša ispuni milinom dok to slušaš i ne želiš nikad prestat...
Kako je moja frendica danas rekla "Inače ne plačem na pjesme, al kad čujem Johna, samo krene iz mene. I ne zbog tuge, nego zbog ljepote." Mislim da to jako dobro opisuje i moje stanje dok slušam Johna...
A Song to the Siren je sama po sebi dirljiva pjesma koja te može dirnuti u srce i napokon, nakon niza loših obrada, došla je jedna koja može parirati originalu. Svaka čast Johnu!
Još uvijek sam malo u šoku koliko emocija je 44 sekunde uspijelo izvuć iz mene...
Back to top Go down
Charlie`From`Stadium
I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6354
Registration date: 2008-05-20

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 17:37

Quote:
Još uvijek sam malo u šoku koliko emocija je 44 sekunde uspijelo izvuć iz mene...

... ne mogu da verujem ... shta mi se dogadja dok je slusham ...

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[You must be registered and logged in to see this image.]
Back to top Go down
View user profile http://charliefromstadium.blog.hr
chili_tapper

Number of posts: 2813
Registration date: 2008-10-25

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 18:36

mmmmm,,,,mmmm,,,milina,,,mmmelem za mene;;;huhh neznam koju bih pjesmu izdvojila,,,svi kazete song to the siren,,,,meni je svaka za sebe posebna,,,evo sad slusham dark/light,,,,pjesma me njishe,,,u potpunosti;;heaven je rajska,,,potpuno,definitivno,,,,ahh ljudi ja to zelim sve do kraja poshlushati,,,sad,,trenutno,,odmah

Quote:
I zaista je nevjerojatno što taj čovjek može sa svojim glasom, kako ga transformira i kako zvuči u jednoj pjesmi skroz drugačije nego u drugoj...

ou jeah! Shocked :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 18:39

ma ja sam izdvojila Song to the Siren jer sam jedino od te imala neka očekivanja... i visoke standarde... i John je sve to ispunio, i postavio nove standarde kvalitete... Divim se tom čovjeku.
Ali naravno, cijeli album djeluje fenomenalno i jedva čekam da ga dobijem u ruke... prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!! Aaaaaaaaaa! Ovo sad preslušavanje me još učvrstilo u tom naumu :)
Back to top Go down
Charlie`From`Stadium

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 18:40

Ma ja sam izdvojio Song to the Siren jer sam jedino od te imao neka očekivanja... i visoke standarde... i John je sve to ispunio, i postavio nove standarde kvalitete... Divim se tom čovjeku.
Ali naravno, cijeli album djeluje fenomenalno i jedva čekam da ga dobijem u ruke..
:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 18:46

Hahaha, Charlie, fascinantno kako mi nekada imamo slična mišljenja...

Great minds think alike :)
Back to top Go down
Charlie`From`Stadium

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   8th January 2009, 18:50

Da zaista neverovatno chak sam sada pisao odgovor i onda sam dobio poruku da si ti odgovorila pre mene ... i pogledam ja kad ono ista stvar :) pa sam mislio shta ja sada tu da menjam :)

hehe ...

Back to top Go down
chili_tapper

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   10th January 2009, 10:10

^hhahahaah,,,srodne dushice,,,, :lol!:
Quote:
prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!!

oooujeah!!!!!otkud mi je to poznato?
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   10th January 2009, 15:40

chili_tapper wrote:
^hhahahaah,,,srodne dushice,,,, :lol!:
Quote:
prvi dan, čim izađe, u 6 ujutro čekam pred cd shopom dok se ne otvori i kupujem!!!!

oooujeah!!!!!otkud mi je to poznato?

Haha, hoćeš i ti i za ovo? Ili je ono bio one time thing, samo za g'n'r? :)
Back to top Go down
chili_tapper

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   10th January 2009, 19:52

ma kakvi....idem...samo hu sad trebat jedan dan otich u grad prije da se raspitam di dolazi itd...pa da tochno znam kuda chu! :cheers: :cheers: :cheers:
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   10th January 2009, 22:29

hehe, pa kad saznaš, javi! :)
Back to top Go down
chili_tapper

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   13th January 2009, 12:40

evo ja imam neke vijesti za one na području grada Zagreba...ovako...danas sam ishla u grad pa se raspitah kad ce im doć johnov album....

Dancing bear-rekli su da ništa ima ne dolazi ovaj mjesec...tek u drugom mjesecu (u veljači)

Aquarius records-reko je tip da će doć al nezna kad...jej

Muller(varteksova zgrada na trgu b.j.j.-na zadnjem katu)-zena je rekla da ce doc tamo valjda za 2 tjedna....

u croatia records i ostale nisam ni išla jer su seljački i nemaju bash neki strani izbor....

eto toliko.....sad barem okvirno znate gdje ce ga bit..i kada...=)
Back to top Go down
View user profile
Charlie`From`Stadium

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   13th January 2009, 14:14

lol znachi tacni kao i ovi kod nas.

DOWNLOAD !

Back to top Go down
Guest
Guest

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   13th January 2009, 17:58

chili_tapper wrote:
evo ja imam neke vijesti za one na području grada Zagreba...ovako...danas sam ishla u grad pa se raspitah kad ce im doć johnov album....

Dancing bear-rekli su da ništa ima ne dolazi ovaj mjesec...tek u drugom mjesecu (u veljači)

Aquarius records-reko je tip da će doć al nezna kad...jej

Muller(varteksova zgrada na trgu b.j.j.-na zadnjem katu)-zena je rekla da ce doc tamo valjda za 2 tjedna....

u croatia records i ostale nisam ni išla jer su seljački i nemaju bash neki strani izbor....

eto toliko.....sad barem okvirno znate gdje ce ga bit..i kada...=)

Yaay, znači sad download, a onda za 2 tjedna idemo u Muller po original! :):)
Back to top Go down
chili_tapper

PostSubject: Re: Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!   13th January 2009, 21:14

da...i ja chu tako!....btw charlie po neznam koji put hvala na linku za download! charlie
Back to top Go down
View user profile

Novi Johnov album "The Empyrean" izlazi 20. januara!

View previous topic View next topic Back to top 

Similar topics

+

Similar topics

-
» Johnny Cash - Get Rythm "remix"
» New Space Art track "Serenade"
» "The Solomon Key" by dan brown
» Kalo punya foto" cewe cantik share disini dund...
» :3 Novi Zacatek
Page 4 of 4Goto page : Previous  1, 2, 3, 4