| | ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) | |
|
| Author | Message |
|---|
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 11th November 2008, 15:58 | |
| evo otvorih temu...o onima koji su bili skroz kratko ali su BILI...
evo ovako...ciljam na jednu osobu...ali trebate imati Oziljke pri ruci da biste znali na koga mislim...
Neka se javi ko ima OZiljke negdje blizu sebe,kod kuce,pored kompjutora...negdje na dohvat ruke(i blizu srca=) |
|
 | |

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 19:26 | |
| no ima netko Zive Rane..iliti Oziljke??da ne pisem post i temu sama sebi..=)mislim da to bas i nebi imalo smisla..=)  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:02 | |
| Ne razumem bas najbolje tvoje pitanje, tj. sta te zanima.... Je l' hoces da ti navedem clanove i da kazem od kad do kad su bili? |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:06 | |
| ne...ma hocu ti nesto ''pokazati'' u knjizi..jel ju imas ? |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:06 | |
| Naravno da imam, imam 3. :lol!:
Mislis, je l' je imam sad kod sebe? U drugoj sobi su mi, tj. mi je (posto su sve tri knjige iste), ali je znam napamet svejedno. |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:13 | |
| oukej...e znas kad su imali kao nekakvu ''audiciju'' za gitarista...ahh...kvragu nemogu to sad nać... :grrr: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:14 | |
| Znam. Imam cak i sliku tog oglasa.  |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:15 | |
| e jel znas na kojoj je to stranici...? |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:16 | |
| ee Arik se zvao...bar mislim..sad sam na to naisla..znam da je imao neko cudno ime..=) |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:17 | |
| Pa ne verujem da je kod nas isto, posto ti imas "Oziljke", a ja "Zive rane", tj. dva razlicita prevoda.
Ne razumem sta me u vezi Arika pitas, je l' kako se prezivao? Marshal. |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:19 | |
| e nasla sam... eh da ..na njega mislim... e ta audicija ti je kod mene u hrv.verziji na 228.str.. daj to pronađi..pa cu ti pokazati nesto zanimljivo...=) |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:22 | |
| Meni je to na 253. strani. |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:28 | |
| dobro...whatever... evo ovo:' 'pozvali smo na audiciju još nekoliko ljudi uključujući i tipa zvanog Kantoglav (buckethead) koji je sve pjesme svirao sa kantom Kentucky Fried Chickena na glavi,a nalazio se zatvoren u kokošinjcu..''to ti je ovaj tip.. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:36 | |
| Pa meni je to pre audicije, tj. na 244. strani. Mislila sam da mislis na audiciju posle Arika, kada su izdali oglas. ;) Super slika, btw.  |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:45 | |
| dobro...uglavnom...jel znas na sto mislim...?
Last edited by chili_tapper on 26th November 2008, 22:48; edited 1 time in total |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:47 | |
| e pogledaj sad ovu sliku:[You must be registered and logged in to see this image.]ovaj lijevi sto pjeva...to je axl rose...=)e...buckethead ti je dosta dugo bio u ovim novim gunsima....jeez..koji sam ja freak..jelda..=) |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:49 | |
| Hehe... Super.  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:53 | |
| Hahahaha, buckethead :lol!: Super! |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 22:54 | |
| jesam..freak sam...=) al..opet...ko zna kako bi bilo da su ga Peppersi primili...nista nebi bilo kako je sad...=)
bas sam bila happy kad sam to primjetila u knjizi...=) i kad se spominjala ona gospođa iz Austrije koja je jedno vrijeme Anthu davala lekcije/satove pjevanja...ona je isto predavala axlu satove pjevanja za vrijeme njihovog prvog albuma Appetite for Destruction..btw Anth kaze kako se tu vidi kvaliteta Axlove uzvedbe...hehe.. i jos se spominju Gunsi kad se Chad prvi put pojavio na ''probi'' imao je vrlo losu Guns n' roses frizuru...to je Anth reko...hehehe
freak sam,bas sam freak! :music: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 23:10 | |
| Pa je l' imas sliku Peppersa sa Axlom?  BTW, Axl je nosio majice Peppersa, cak i u "Don't cry" spotu nosi "Positive Mental Octopus" majicu Pppersa... I znam dokumentarac u kome Slash prica o Peppersima... I John je ranije zaista voleo Gunse. Znas i da svira rif "Sweet Child of Mine" na kraju pesme "Punk Rock Classic"... Peppersi su svirali obradu "My Michelle"... Ima jos toga vezano za Pepperse i Gunse, da ne nabrajam sad. ;) |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 23:13 | |
| wee...nesto sam od toga i znala...a nesto i nisam...tnx andjo! |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 23:15 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 23:17 | |
| sad malo skrecem s teme...ali imas novi post na kakvo je tvoje raspolozenje...i stavila sam svoju noviju sliku...tj.sliku svog razreda..pa sad pogodi koja sam ja...=) |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 26th November 2008, 23:24 | |
| | RHCP_ARE_GODS wrote: | | Peppersi su svirali obradu "My Michelle"... |
Ozbiljno? to nisam znala... Jel ima kakva snimka toga? Ja bi to čula!!! |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 27th November 2008, 19:16 | |
| | Soul2Squeeze wrote: | | RHCP_ARE_GODS wrote: | | Peppersi su svirali obradu "My Michelle"... |
Ozbiljno? to nisam znala... Jel ima kakva snimka toga? Ja bi to čula!!! |
ja upravo kopam...našla sam ovo..al ak je to Anthov glas... [You must be registered and logged in to see this link.] javim ako nađem sešto bolje...=) |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 27th November 2008, 19:27 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 27th November 2008, 19:38 | |
| evo nasla sam i majicu...nisam sigurna al bi to moglo bit na onom djelu kad axl lezi na stolu kod psihijatrice..kad onako zivcani i tamo di je lud..ona bijela majica bi to mogla bit...[You must be registered and logged in to see this link.] |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 29th November 2008, 22:44 | |
| Ahahahaha, sad upravo slušala Last.fm - utipkala kao tag John Frusciante, a počne mi svirat pjesma - Angel Monster od ni manje ni više nego Bucketheada!!!!!!! Hahahahahaha, još se uvijek smijem! Lol, nisam znala da taj tip ima solo karijeru (ma, do neki dan nisam uopće znala za njega)! I onak, ima slikica njega s tom kutijom na glavi kak svira gitaru... :loudlaff: |
|
 | |

| Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 29th November 2008, 22:59 | |
| DA..znam..cirkus od tipa..e on je Axla natjero da radi kokosinjac u studiju..inace on nezeli svirat!...freak..freak..freak..i zamisli da su njega onda peppersi primili..imala bi kokosinjac na pozornici..=)..E DA MI JE TO ZA VIDIT..ALI SAMO NA SEKUNDU!.. mislim da bi se brzo zazeljela Johna!...hehe... :jk: |
|
 | |
RHCP_MAN I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2185 Age: 23 Location: Pancevo Registration date: 2009-01-07
 | Subject: Re: ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) 15th June 2009, 22:57 | |
| inace - ona simpaticna muzicka spica za Mocne Rendzere (Power Rangers) odsvirana je od strane Kofaglavog xD (Buckethead-a) :P |
|
 | |
| | ostali_''kratkotrajni''_clanovi =) | |
|