Red Hot Chili Peppers Fansite Forum RHCP forum balkan Croatia, Serbia, BIH, Montenegro, Macedonia, Slovenia. RHCP Zagreb 2012 |
|
Zasto volis Kiedisa ?
5
5
3
| |
| Author | Message |
|---|
Guest Guest
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th January 2009, 15:34 | |
| ^KAKO NJEGA neko moze da NE SMATRA lepim i zgodnim?! Pa on je PRELEP I PREZGODAN, to su CINJENICE!!!!!!!! |
|  | | paprichitza I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1659 Age: 16 Location: somewhere. everywhere, anywhere...just as long as chilies are with me Registration date: 2008-09-12
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th January 2009, 18:06 | |
| |
|  | | *Tijana д &# Under the bridge downtown

Number of posts: 99 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-09
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th January 2009, 18:25 | |
| Iz jednog jedinog razloga- zato shto je On i sve oko njega i sve vezano za njega jednostavno SAVRSHENO!!!
Kako da ga ne volish?! :happy:  |
|  | | Guest Guest
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th January 2009, 19:15 | |
| |
|  | | mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 13th January 2009, 00:10 | |
| xaxax....ma Anth je super... ali meni je John....uh!  |
|  | | chili4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3178 Age: 18 Location: In my mottled imagine world :) Registration date: 2008-05-23
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 14th January 2009, 18:07 | |
| | Quote: | | ... ali meni je John....uh! |
:happy: hahhahaha.... :happy: potpisujem  |
|  | | Branka_RHCP Pick it up and run like hell

Number of posts: 794 Age: 14 Registration date: 2011-11-06
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th December 2011, 14:54 | |
| Obozavam Anthony-a zato sto je harizmatican,kreativan,inteligentan, ZGODAN, energican, uporan, pozitivan, seje ljubav svuda oko sebe, posvecen je onome sto radi.. Stvarno mi je legenda covek  |
|  | | Maštalište Say it out loud I'm freaky styley And I'm proud!

Number of posts: 880 Age: 25 Location: Novi Sad Registration date: 2011-11-28
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th December 2011, 19:24 | |
| Čitam ovu temu. Luckaste se, skroz u RHCP svetu. Šašave.
Recimo, meni Entoni nije prelep, niti prezgodan. Kad je reč o zgodnoći, uopšte nema struk. Malo je stubastije građe. I kada je mršaviji, stomak mu je nekako izbačen, ne onako da ga ima, da ima kilograme viška, nego mu je takvo držanje. Niti je naročito lep. Više je presimpatičan. To je tajna tih neodoljivih ljudi. Lepota je relevantna stvar, ali harizma je apsolut. Ona se izgrađuje pojavom, gestiklulacijom, izrazima lica, raspoloženjem, duhom. Nema manekenske crte lica, ali ima neugasivi šarm i seksepil. (da naglasim, SEKSEPIL a ne seksIpil) To mu ne osporavam. Koliko ima lepih muškaraca na svetu bez harizme, i neke naočite duhovnosti? Previše ih je. Toliko da neki od njih malo kome upadnu u oko. Postaju nevidljivi. Zbog toga je Entoni vodeći. Ne po lepotu, nego duhu. Zato ste toliko prikovane za njega. Jer vam podaruje život rečima, stavom, tekstovima. To je njegova ključna crta neodoljivosti.
Kad je reč o pameti. Nisam sigurna da bih mogla o tome mnogo da komentarišem. Budući da nisam od onih koji vršljaju i jure intervjue. Štaviše, ni jedan me nikada nije naročito zanimao. Niti sam pažljivo odgledala ili iščitala ijedan. Ne mogu da govorim ni na osnov pročitane knjige, budući da se ne zna koliko je i kakav bio udeo samog Entonija.
Mogu samo reći na osnovu stihova. Na osnovu njegove umetnosti. Kada je neko duševan, topao, agresivan i nežan istovremeno, sa sintagmama iščupanim iz mozga, nedara i duše.... Kada je neko kadar da sintezu napravi...Ne osporava mu se pamet.
Mislim da se u pisanju čovek više opusti nego u intervjuima. Kada se daje intervju, priča se za druge. Za one koji nešto žele da vide. Nešto da čuju. Taj kadar onima koji daju intervju je u glavi. A kada se piše. Najviše se piše za sebe. U sobi, u kutku, na ulici, u enkom ambijentu koji dovoljno namami inspiraciju. I uvek se čovek tada otvori premašujući svoje granice. Tek tad i nesvesno postaje pravi on.
Čak i kada pišemo o drugima. Govorimo o sebi. |
|  | | Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | |  | | aivanko More will be revealed my friend

Number of posts: 535 Age: 23 Location: Hrvatska Registration date: 2011-11-02
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 12th December 2011, 22:58 | |
| | Maštalište wrote: |
Više je presimpatičan. To je tajna tih neodoljivih ljudi. Lepota je relevantna stvar, ali harizma je apsolut. Ona se izgrađuje pojavom, gestiklulacijom, izrazima lica, raspoloženjem, duhom. Nema manekenske crte lica, ali ima neugasivi šarm i seksepil. (da naglasim, SEKSEPIL a ne seksIpil)
Zbog toga je Entoni vodeći. Ne po lepotu, nego duhu. Zato ste toliko prikovane za njega. Jer vam podaruje život rečima, stavom, tekstovima. To je njegova ključna crta neodoljivosti.
|
Definitivno.. Više je od samo lijepog lica... Kao što Charlie kaže.. Ima ono "nešto"... Isto tako, mogla bih ga satima slušati kako priča i ipak na kraju ne skužiti što je pjesnik htio reći. Umijeće zadržavanja pažnje. Moram se i ja dotaknuti polomljenog zuba i osmijeha... najljepša stvar na svijetu. |
|  | | sun child More will be revealed my friend

Number of posts: 471 Age: 18 Registration date: 2009-06-18
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 26th December 2011, 16:52 | |
| Pročitala sam sve vaše postove koje ste napisali ovdje.. Baš ste mi simpatični svi. ^^ I potpisujem vas. [You must be registered and logged in to see this image.]Plus, meni se sviđa njegov smile jako. I često ima neki izraz lica poput male mace. Da, da baš tako... Predivan je. Ne može se njega riječima opisati. [You must be registered and logged in to see this image.] |
|  | | alexandra kiedis I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1035 Age: 19 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-12-29
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 26th December 2011, 17:21 | |
| kako ne voleti tog decaka zarobljenog u telu coveka? taj osmeh koji greje dusu.. ti tekstovi koji te vode u neki drugi svet... masta.. snaga.. ljubav... jedan, jedini, neponovljivi... |
|  | | TamaraKiedis Under the bridge downtown

Number of posts: 56 Age: 16 Location: Macedonia Registration date: 2012-02-14
 | Subject: Re: Zasto volis Kiedisa ? 14th February 2012, 19:25 | |
| Hmm jako neodoljivo stvorenje koje jednostavno nemozes da ne VOLISH  Meni je on predivan u svemu,previshe sexy,lep pun sa pozitivnom energijom jednostavno PREDIVAN ! Savrshen u svakom pogledu  I love him from the bottom of my heart <3  |
|  | | |
Similar topics |  |
|
Similar topics |  |
| |
Similar topics |  |
|
| Page 2 of 2 | Goto page : 1, 2 |
| | Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| |