| | Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... | |
|
| Author | Message |
|---|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6348 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 12th January 2009, 20:54 | |
| Ok. Ovako mi se chini mnogo bolje ... da vas vidim ...
znachi ... deset razloga onako u kratkim crtama ... osobine itd.
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
*Tijana д &# Under the bridge downtown

Number of posts: 99 Age: 17 Location: Beograd Registration date: 2009-01-09
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 12th January 2009, 21:02 | |
| 1.harizma 2.vokal 3.onaj rockerski shmek... ne znam kako to da objasnim 4.izgled :happy: (sexiest man alive) 5.to shto je uvek tu za prijatelje (ne znam kako to znam, ali jednostavno znam chim pogledam njih chetvoricu!) 6.pozitivna energija (i bilo koja druga energija) :rock: 7.njegov pogled 8.pozitivno ludilo :banana: 9.TO NESHTO shto imaju samo chlanovi RHCP-a a to neshto ne mozhe ni rechima ni slikama... ma nichim ne mozhe da se opishe.... samo njihovim pesmama :music: 10.ZATO SHTO GA jednostavno VOLIM!!!!!!!! :lol!: |
|
 | |
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 16th January 2009, 00:55 | |
| 1.uvjek je svoj2.simpatichan3.poprilichno normalan-shto se ponashanja trenutnog tiche4.energija5.mashtovitost6.jer je ufuran u svoj svijet a uopet zivi u realnosti7.ambiciozan8.zanimljiva osoba9.jer volim promatrati njegov nachin razmisljanja...i na kraju shvatiti da je cesto slichan mome10.jer je slichan meni karakterno...barem koliko se meni chini...a i isti smo horoskopski znak...so...  :cheers: btw super tema! |
|
 | |
rhcpfan4ever The wave you can't stop

Number of posts: 261 Age: 17 Location: ~~~ ArOuNd ThE WoRld ~~~~~~!!!!!!!!! Registration date: 2008-05-23
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 17th January 2009, 23:41 | |
| 1.njegov super glas
2.sto pise tako lepe textove za pesme :-)
3.sto je uspeo da se izvuce iz sranja sa drogom i da postane ''normalan''(neznam kako da kazem,posto mnogi za ceo zivot ne mogu da se ''oproste''od droga ili cak i ako se izlece,ostane puno ,neznam kako da kazem,vec smaram,ali stvarno mu se divim zbog toga :-)
4.zato sto je otkacen :-)
5.zato sto ima takvu ,da kazem,energiju,za zivot ,muziku,SVE! :-)
6.uvek ima nove,zanimljive ideje,nikad ne kopira druge :-)
7.nacin,kako voli everlyja,ja to neznam ovako,ali po slikama vidi se :-)
8. super izgleda 9. i nacin na koji sa flijem,na intervjuima,izgleda kao malo dete,taj pogled,flea isto :-) i za kraj 10.savrsen je! ________ :lol!: |
|
 | |
Ljuta Papricica The wave you can't stop

Number of posts: 261 Location: Californication :) Registration date: 2008-09-26
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 18th January 2009, 01:27 | |
| *Tijana д &# apsolutno se slazem sa tvojim misljenjem :yeah:.. sve si rekla kako bih i ja.. i don`t have nothing to add.. |
|
 | |
tarzi Under the bridge downtown

Number of posts: 57 Age: 18 Location: L.A. Registration date: 2009-01-19
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 20th January 2009, 11:38 | |
| 1. izgled 2. nacin na koji razmislja o svemu, imamo slicno misljenje 3. delimicno zbog njegovog zivota 4. lepo peva kad hoce 5. pise divne tekstove 6. zanimljiv je 7. pogled 8. stav 9. energicnost 10. jednostavno ga voliim <3 |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6348 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 20th January 2009, 11:49 | |
| 1. Imao svoj udeo u kreiranju "benda" koji toliko mnogo volim.
2. Veoma bujna mashta.
3. Cudan, uvrnut i magican stil pisanja textova.
4. Ima polomljen prednji zub i ne ide to da popravi, izuzetna stvar.
5. Ima u svome srcu i dushi zelju za lomljenje shablona i klishea.
6. Nachina na koji izvodi (kako peva i igra) "Don't Forget Me"
7. U dushi je jos uvek dete.
8. Ima taj predivan i poseban osmeh (kao deca kada razbiju maminu omiljenu vazu)
9. Ima to nesto sto je poznato samo pod imenom "neshto"
10. Ne brija bradu i brkove kako bi ispao cajka kao ostali momci. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
paprichitza I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1659 Age: 16 Location: somewhere. everywhere, anywhere...just as long as chilies are with me Registration date: 2008-09-12
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 21st January 2009, 17:49 | |
| 1. taj divan prepreprelep glas 2. fantasticni textovi koji poticu iz dubine njegove duse 3. jedan je od osnivaca benda koji toliko volim 4. nacin kako plese u alternativnoj veziji spota za desecration smile, kao neki indijanac 5. te divne oci 6. divim mu se sto je prosao kroz sve kroz sta je prosao i opet ostao skoro savrsen na taj nesavrseni nacin 7. to sto se tako divno slaze sa svojim prijatejima 8. to sto pruza neizmernu inspiraciju svima koji su sposobni da primete koliko je savrsen i da ga vole onoliko koliko on to zasluzuje 9. izgled (  sramota me....muzika se slusa..ali ja volim da gledam antha  ) 10. taj kako je tijana rekla rockerski smek, to nesto sto ne umem da opisem  |
|
 | |
carvelgirl Under the bridge downtown

Number of posts: 14 Location: Far Away Registration date: 2009-01-09
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 29th January 2009, 23:15 | |
| Mislim da su prethodni clanovi foruma rekli sve ono sto i ja mislim, tekstovi koje pise, energija koju ima, stav...Da ne ponavljam. Nezamenljiv je i cini mi se bolno iskren, sudeci po knjizi Scar Tissue. I nesto sto nema veze sa muzikom- odlicne tetovaze. ;) |
|
 | |
miki81 Under the bridge downtown

Number of posts: 7 Age: 30 Location: deep inside Registration date: 2009-06-21
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 21st June 2009, 21:57 | |
| ma sve u jedan.covjek ima sve |
|
 | |
sun child More will be revealed my friend

Number of posts: 471 Age: 18 Registration date: 2009-06-18
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 21st June 2009, 22:02 | |
| | miki81 wrote: | | ma sve u jedan.covjek ima sve |
potpisujem...
savršen u svakom pogledu :happy:
 |
|
 | |
4815162342 More will be revealed my friend

Number of posts: 418 Age: 22 Location: Serbia - Sjenica Registration date: 2009-06-05
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 21st June 2009, 23:13 | |
| slazem se sa svim sto ste rekli,ja nebi znao da opsiem sto ga volim toliko,ne citam knjige  ali verovatno kad budem procitao scar tissue cu nabrojati deset pravih razloga  |
|
 | |
peppers.baby Under the bridge downtown

Number of posts: 62 Age: 19 Location: Split [*behind the sun] Registration date: 2009-06-25
 | Subject: Re: Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... 26th June 2009, 00:35 | |
| vjecni mamac zenskog roda zbog svog vrhunskog izgleda.ali bile bi plitke kad bi samo to bilo dobro na njemu. (: po meni on je: 1.veliki kreativac 2.produhovljeni individualac sto je po meni jako velika kvaliteta suvremenog covjeka 3.vrhunski tekstopisac koji crpi inspiraciju u zivotnom iskustvu priblizavajuci tako svoj opus i svima nama 4.veliki karizmatik zaista neponovljiva osmijeha 5.pjevac koji ce mozda pogrijesit notu ili bit totalno senilan i falit cilu strofu ali ce nas taknit u srce a to je kvaliteta svakog vrhunskog pjevaca kojih je danas sve manje i manje 6.nije umisljena snobovska egomanijacka zvijezda natripana sama sobom i to mi je zakon 7.on izgleda jak i snazan al je destruktivac.sretna sam kako se izvuka iz vlastitog pakla 8.sexy tata preslatkog djeteta 9.po meni on je voda koi ima moc pokrenit mase ljudi (: 10.i naravno sexy as hell sa sarmom i u kasnijim cetrdesetima.he rocks :* |
|
 | |
| | Deset razloga zbog kojih volim Anthonya ... | |
|