Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6354 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 10:53 | |
| | Funkomat wrote: | | Nije empyriean los ali su meni najbolje pesme koje je radio sa Joshom. |
stvar je u tome shto ja teshko mogu da zakljuchim koji je bolji od boljeg gotovo nije moguche  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
Last edited by Charlie`From`Stadium on 28th June 2009, 12:44; edited 1 time in total |
|
*biber* Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 178 Age: 23 Location: Stadium Registration date: 2008-05-26
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 12:42 | |
| | Charlie`From`Stadium wrote: | | Rhcpfun wrote: | | Ne kazem da nisu al po meni je ovo njegov vrhunac... Sve je to stvar ukusa |
tu rechenicu su izmislili ljudi bez ukusa :lol!: |
Slazhem se odlichna konstatacija :woot:
mnogo puta sam to isto pokushala objasniti ali nisam znala kako, a sada vidim da sam mogla prilicno jednostavno, Ukrashchu Ti Rechenicu Ako Mozhe ? :muvator: |
|
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6354 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 12:43 | |
| :muvator: naravno -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
*biber* Step from the road to the sea to the sky

Number of posts: 178 Age: 23 Location: Stadium Registration date: 2008-05-26
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 12:45 | |
| jaooo bash si sharmantan Charlie  Srdachno zahvaljujem !! |
|
little_miss_lover Under the bridge downtown

Number of posts: 39 Age: 22 Location: Zagreb Registration date: 2009-06-28
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 22:32 | |
| Ajme, kako riječima opisati Empyrean? savršen, stvarno savršen album, nemam niti jedan prigovor... but then again, koliko objektivna ja mogu biti? :lol!: neću reći da mi je ovo vrh johnovog stvaralaštva, to mi ipak još uvijek zauzima Curtains, ali The Empyrean je odmah do. Savršen album, čak mi je i cover fascinantan, neki dan sam valjda pola sata gledala tu sliku i pokušavala dešifrirat šta se sve na njoj nalazi :lol!: ali da ne duljim previše, highlights albuma su mi definitivno preeedivna obrada Song To the Siren (jedna od, ako ne i najbolja obrada ove pjesme ikada napravljena  ), Heaven i One More of Me (ona transformacija glasa je tako nevjerojatna, savršeno nešto!). iskreno ne vjerujem da će mi ovaj album ikada dosaditi, mogla bih ga non-stop slušati! |
|
Rhcpfun I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2056 Age: 21 Location: Parallel Universe Registration date: 2009-06-28
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 28th June 2009, 23:45 | |
| | Charlie`From`Stadium wrote: | | Rhcpfun wrote: | | Ne kazem da nisu al po meni je ovo njegov vrhunac... Sve je to stvar ukusa |
tu rechenicu su izmislili ljudi bez ukusa :lol!: |
E charlie upravo sam ovakve rasprave trazio od foruma (jer mnogo volim rasprave o pepersima:)) A btw da nemam ukusa verovatno ne bih slusao peperse :lol!: |
|
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3107 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Vas komentar na Johnov novi album The Empyrean 11th February 2012, 13:44 | |
| |
|