|
|
| Author | Message |
|---|
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: Sport 17th January 2009, 01:33 | |
| mooolim?????? dobro shto? prijevod.....brzo.....
charlie what THE duck? |
|
 | |

Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
 | Subject: Re: Sport 17th January 2009, 01:35 | |
| fakat sam pukla *ne duck nego fuck... :loudlaff: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 17th January 2009, 22:14 | |
| ev dobili se (srbija) egipćane...dobar početak... ... .btw nashi komentatori (vlado šola) je kad su ga pitali za favorite..naveo hrv,njemačku,španjolsku,dansku...i reko je da još mozda i švedska i srbija...kao da su vashi skupili dobru ekipu.. .... ...opet ja s rukometom..  sutra igra hrv-kuvajt..ok njih ćemo dobit...i srbija igra s dancima...uff...to će već maaalo teže..al nikad ne reci nikad..  |
|
 | |
rhcpfan4ever The wave you can't stop

Number of posts: 261 Age: 17 Location: ~~~ ArOuNd ThE WoRld ~~~~~~!!!!!!!!! Registration date: 2008-05-23
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 01:31 | |
| ja volim sport :lol!: s 3 godine sam islana gimnastiku,na nju sam isla 4 godine,posle sam isla malo na tenis,karate i onda sam kosarku nasla.od u medjuvremenu ,dok sam bila na kosarci,mama me je upisala na balet! isla sam 2 godine ,tako nesto,i onda kad sam trebala da krenem u 1.razred te skole(pre sam bila kao neka grupa,neznam sta...:-),trebala sam da biram,ili kosarka ili balet! i bilo mi je jako lako izabrati,moram reci:lol!: naravno da sam izabrala kosarku ,6 godina sam je trenirala,sad u novembru sam prestala... nesto sam povredila nogu na treningu,oko 2 nedelje nisam trenirala,pa se nisam vracala...ali dobro,i onako nam je novi trener bio glup...samo se derao i trazio da pobedjujemo! sto nije on trenirao s nama,mrcina jedna :lol!: i kad smo radili trbusnjake,sklekove itd. on je isao i setao se,pevajuci'we are the champions',i u takvim trenucima mi je doslo da mu kazem nesto ''lepo'',ali sreca da vise ne treniram kod njega :lol!: ali ovako mi nedostaje kosarka :lol!: sad idem kao na aerobik i u teretanu s drugaricama ,ali nije isto kao pravi trening  :lol!: joj,moj brat isto stalno gleda to prvenstvo u rukometu ,a ja ga bas i ne volim :lol!: |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 01:39 | |
| Ajme, svi ovdje nešto sportski nastrojeni  Zato sam ja tu da kvarim prosjek :lol!: Iskreno, nisam uopće sportski tip i ne volim sport, ne volim ga gledat i ne volim se bavit njime... tjelesni mi je valjda uvijek bio najmučniji predmet jer ne mogu trčat, lopte se panično bojim jer sam toliko puta dobila njome u glavu da svaki put kad je vidim, trzam  Ok mi je gledat neko klizanje, gimnastiku, ali to je više-manje to... Stvarno, stvarno nisam sportski tip  |
|
 | |
The Whistler More will be revealed my friend

Number of posts: 477 Location: Kroejsa Registration date: 2009-01-08
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 12:33 | |
| | Soul2Squeeze wrote: | Ajme, svi ovdje nešto sportski nastrojeni  Zato sam ja tu da kvarim prosjek :lol!: Iskreno, nisam uopće sportski tip i ne volim sport, ne volim ga gledat i ne volim se bavit njime... tjelesni mi je valjda uvijek bio najmučniji predmet jer ne mogu trčat, lopte se panično bojim jer sam toliko puta dobila njome u glavu da svaki put kad je vidim, trzam  Ok mi je gledat neko klizanje, gimnastiku, ali to je više-manje to... Stvarno, stvarno nisam sportski tip  |
My kinda person!!! Fuj sport, jedino sto bi mogla radit eventualno su yoga ili muay thai...
Srednju skolu sam mjerila prema tome koliko jos puta moram trcat na stadionu... Bljeee |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 15:54 | |
| |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:08 | |
| | The Whistler wrote: | | Soul2Squeeze wrote: | Ajme, svi ovdje nešto sportski nastrojeni  Zato sam ja tu da kvarim prosjek :lol!: Iskreno, nisam uopće sportski tip i ne volim sport, ne volim ga gledat i ne volim se bavit njime... tjelesni mi je valjda uvijek bio najmučniji predmet jer ne mogu trčat, lopte se panično bojim jer sam toliko puta dobila njome u glavu da svaki put kad je vidim, trzam  Ok mi je gledat neko klizanje, gimnastiku, ali to je više-manje to... Stvarno, stvarno nisam sportski tip  |
My kinda person!!! Fuj sport, jedino sto bi mogla radit eventualno su yoga ili muay thai...
Srednju skolu sam mjerila prema tome koliko jos puta moram trcat na stadionu... Bljeee |
Yaay, nisam jedina!  Može sport bit zdrav kolko god hoće, al jednostavno nije za mene... |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:23 | |
| a moze biti...a moze biti i da ti josh nisi otkrila svoj sport...maybe...
btw Maja i michelle su mi bash slichne... |
|
 | |
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:25 | |
| ja voleti sport...nisam sportski tip, ali obozavam aerobik...u dobroj sam kondiciji, volim da radim kojekakve stvari sa svojim telom... da pravim mostove, radim kolutove, stojim na rukama i tako te stvari...i daaa, mnogo volim da igram (iako nisam nesto posebno nadarena)...to mi je super...ples smatram sportom..obozavam da plivam, da vozim bicikl... a ne volim da pratim sport...na tv-u samo gledam gimnastiku, plivanje, klizanje.... uh, ala sam se raspisala...  |
|
 | |
chili4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3178 Age: 18 Location: In my mottled imagine world :) Registration date: 2008-05-23
 | |
 | |

Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:30 | |
| xaxaxaxa.....pa, da... ali ja vise volim da pustim dvd (npr. Live at Slane Castle) i da se gubim, pevam sa njima, sviram uz njih.... taako... |
|
 | |

Number of posts: 3178 Age: 18 Location: In my mottled imagine world :) Registration date: 2008-05-23
 | |
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:37 | |
| mmmmmmm.....peppersi.....mmmmmmmm John..........  |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:46 | |
| Sould2Squeze i The Wistler, potpuno mi je jasno na sta mislite. A za ovaj panicni strah od lopte, join the club. Cim vidim senku necega na fizickom, poludim. Jer sam tako lomila nos dva puta, a treci put je bio kad sam pala na parket, isto us toku nekog sportskog pokusaja. :bicycle: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 16:51 | |
| nos?! ajde beeeziiiii....mora da mnogo boli... |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 17:00 | |
| | mary*frusciante wrote: | ja voleti sport...nisam sportski tip, ali obozavam aerobik...u dobroj sam kondiciji, volim da radim kojekakve stvari sa svojim telom... da pravim mostove, radim kolutove, stojim na rukama i tako te stvari...i daaa, mnogo volim da igram (iako nisam nesto posebno nadarena)...to mi je super...ples smatram sportom..obozavam da plivam, da vozim bicikl... a ne volim da pratim sport...na tv-u samo gledam gimnastiku, plivanje, klizanje.... uh, ala sam se raspisala...  |
jjjeeej!!!...ajde barem neshto!...aerobik je super stvar...ono...u kondiciji si...a nemash natjecanja...vishe za zabavu i tvoj gušt.....da i ja volim gledat klizanje i gimnastiku (a to radit je još bolje..=)....plivanje je ok...oboozavam na OI gledati gimnastiku i atletiku....to jedino i gledam!....ove godine sam bash od pocetka navijala za Filipa Ude-a....ona je inache osvojio srebro na konju s hvataljkama... ...odlichne su mi sve gimnasticke discipline....al su najsuper parter i greda.. .i super mi je Blanka Vlašić.....obozavam ju!...gotovo pa naj sportashica mi je....nadalje...one 2 cure shto su osvojile 2 bronce iz taekwondoa...odlichni rezultati.............od atletichara su mi josh super Bolt (bash simpa tip) i Jelena Isinbajeva (skok s motkom)....i ultradobar je Michael Phelps....chudo od chovjeka.... :molim!: ..ok sad se i ja rasprichah... :gledaj: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 17:02 | |
| | Quote: | Sould2Squeze i The Wistler, potpuno mi je jasno na sta mislite. A za ovaj panicni strah od lopte, join the club. Cim vidim senku necega na fizickom, poludim. Jer sam tako lomila nos dva puta, a treci put je bio kad sam pala na parket, isto us toku nekog sportskog pokusaja. |
imash ti sreche... :yeah: nishta...pokushajte s nekim sportom BEZ LOPTE... :woot: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 17:07 | |
| Dobar je i nas Milorad Cavic..... ma, sport je cool...koliko sam ja ukapirala, ti se bavis plesom?! wow... blago tebi...  |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 17:20 | |
| jap...ples....afff....like it!.......pa bavi se i ti....!srbi imaju dobar showdance... .eey...vasha seniorska formacija(ekipa) su bili prvaci europe prije 4 godine.....to mi je bash ostalo u sijećanju....i ove god.nisu bili loshi... |
|
 | |
Guest Guest
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 18:44 | |
| mary*frusciante, boli, i ostaju posledice. xD Elem, divan je sport, ako nekome to ide. chili_tapper mi se ovde cini kao najvise sportski nastrojena..  I daaa, cula sam da ima irski step ovde da se trenira, i ide mi se, mada ne znam koliko je to pametno za mene. |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 19:14 | |
| |
|
 | |
Charlie`From`Stadium I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 6365 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
 | Subject: Re: Sport 18th January 2009, 19:35 | |
| Choveche pobedili smo prvu ali Egipchani se ne rachunaju. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 19:54 | |
| | Charlie`From`Stadium wrote: | | Choveche pobedili smo prvu ali Egipchani se ne rachunaju. |
Bravo vi!! :radost: :radost: :radost: :peace: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 19:56 | |
| aaa...ha!..vidish!.. ..i ko sad nema natjecateljskog duha? :muvator: evo sad u 20:15 igrate sa Danskom...drzim vam fige,...al nece bit lako!... .shto se nash tiche bilo bi bolje da vi pobjedite... jer,ako chemo iskreno lakse ce srbiju dobit nego dance..hehhe....Danci su...ufff....ev sad che igrat i Kuvajt-HRV..  |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 19:58 | |
| Uf ako pobedimo dance onda ja menjam mishljenje ... ali to che biti bash teshko. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 20:02 | |
| ajd..drzim vam fige..  . .al svi kazu da Srbija ove godine ima super ekipu... +razlog PROTIV danaca..aaa.. i danci su na europskom doslovce izmlatili Balića...bash su gamad...skupa sa onim šugavim odurnim francuzima... i onaj njihov Žil (nez z kako se pishe) i Dinar (Dunar se valjda pishe). ..gamad..... :kar: |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 20:06 | |
| Ja ne gledam to tako ne bih rekao da su Gam** ...
Pa dobro nisam ni ja mislio da imamo loshu ekipu ali nisam se nadao a i dalje sumnjam da mozemo do jedne od medalja. Vecheras chemo videti. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 20:08 | |
| |
|
 | |

| Subject: Re: Sport 18th January 2009, 20:10 | |
| Hehe super  -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.] |
|
 | |
|