The Whistler More will be revealed my friend

Number of posts: 477 Location: Kroejsa Registration date: 2009-01-08
 | Subject: Jos jedan od razloga zasto volim Johna... 24th January 2009, 20:44 | |
| HE'S A CAT PERSON!!! Mace rulz, ja ih imam 5... |
|
Guest Guest
 | Subject: Re: Jos jedan od razloga zasto volim Johna... 24th January 2009, 21:13 | |
| vidjela sam ovo već prije... ma John je legenda... ja sam osobno more of a dog person, ali nemam ništa protiv maca, naprotiv, baš su cute  a onaj dio o pričanju s mačkama - urnebesno "I can't believe I've been talking to my cats for three hours" :lol!: |
|
chili4ever I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 3178 Age: 18 Location: In my mottled imagine world :) Registration date: 2008-05-23
 | Subject: Re: Jos jedan od razloga zasto volim Johna... 25th January 2009, 15:04 | |
| I ja sma ovaj video vidila prije...koji slatkiš.. Ja više volim pse,mačke su mi nekako...wuf :jaooo: | Quote: | a onaj dio o pričanju s mačkama - urnebesno  "I can't believe I've been talking to my cats for three hours"
|
:lol!: :lol!: |
|
The Whistler More will be revealed my friend

Number of posts: 477 Location: Kroejsa Registration date: 2009-01-08
 | Subject: Re: Jos jedan od razloga zasto volim Johna... 25th January 2009, 21:37 | |
| Ma da, to je starooo... Vidila sam to i ja davno, neko je bio stavio na OHG prije sto godina, sam sam naisla slucajno prekjuce pa mi je bilo slatko  |
|
paprichitza I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn

Number of posts: 1659 Age: 16 Location: somewhere. everywhere, anywhere...just as long as chilies are with me Registration date: 2008-09-12
 | Subject: Re: Jos jedan od razloga zasto volim Johna... 25th January 2009, 22:05 | |
| nisam ni znala da on voli macke  ....ja obozavam macke.....moj macak (tj. bakin, ali je ipak vise bio moj  ) je nestao bez traga....  ........i ja sam sa njim pricala :lol!: ..... cat person :happy: |
|