Number of posts: 400 Age: 20 Registration date: 2008-05-25
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 26th May 2008, 22:28
imala sam neku fazu gdje sam prestal tako redoviti sllušati pepperse & nakon toga.. pustila sam si Snow i počela plakati zbog toga koliko me dirnula & koliko mi je bila lijepa To mi se desilo i jutro nakon što sam dobila album, samo sam ju počela slušati & slomila se na dijelu kad krenu bubnjevi Neznam što mi je bolje lyricsi il glazba, al fkt
Number of posts: 25 Age: 22 Registration date: 2008-05-29
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 30th May 2008, 23:06
prva pesma sa ovog albuma koja me je odusevila......ima nesto posebno , nekako me uvek ponese......mislim da mi nikad nece dosaditi.....dobro, kao i sve druge njihove
Number of posts: 6165 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 2nd June 2008, 19:22
Nisam nikada na snow ali nije mi problem da mi se to desi na njihove pesme
LJUBAV !
When I lay it on Come get to play it on All my life to sacrifice
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
Number of posts: 110 Age: 28 Location: oz Registration date: 2008-05-26
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 3rd June 2008, 23:11
ja obozavam sneg i kad sam cula pesmu podsetila me je na moje omiljeno godisnje doba koje vise nije kao sto ga ja pamtim...i na sneg a ja se uvek zaljubim zimi i kada pada sneg.. :pillowfight:
Guest Guest
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 4th June 2008, 17:06
Divna pesma, divna gitara, divno sve... :D
Last edited by RHCP_ARE_GODS on 26th August 2008, 12:44; edited 1 time in total
Number of posts: 261 Location: Californication :) Registration date: 2008-09-26
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 11th November 2008, 19:45
pesma koja me podseca na.. pa, na sneg, naravno.. ali je dobro kod nje to sto me oraspolozi u hladne zimske dane, nije tuzna.. i fina je za slusanje.. melodicna, dirljiva..
Guest Guest
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 28th November 2008, 20:20
Divna! Danas mi je baš dan za nju... vani snijeg pada, ja u kući na toplome uživam uz Snow... nema boljeg od toga
Number of posts: 6165 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 28th November 2008, 20:21
:pillowfight: u to je ugodjaj !
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 28th November 2008, 22:04
Soul2Squeeze wrote:
Divna! Danas mi je baš dan za nju... vani snijeg pada, ja u kući na toplome uživam uz Snow... nema boljeg od toga
da...evo bas sam se i ja toga sjetila....danas je i kod mene padao snijeg...i bas tada su na radiju Antena pustili SNOW...ja sam vristala i skakala po kuci...pa sam izletila van i u kratkim rukavima i skakala po vrtu,u hladnoci,ali pada snijeg..i snow mi dopire do svih osijetila..koža,opip,dodir,sluh,vid,okus...sve je puno SNOWa...=) :pillowfight:
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 3rd December 2008, 18:03
...oh, nedustaju mi aktivni peppersi...nedostaje mi da se nadam da ce nas iznenaditi nekim albumom...ili ko zna cime...'ocu ponovo da osecam ono sto sam osecala kad sam prvi put cula ovu pesmu...
hey oooooooh....
:help:
paprichitza I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 1659 Age: 16 Location: somewhere. everywhere, anywhere...just as long as chilies are with me Registration date: 2008-09-12
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 3rd December 2008, 20:43
ja sam je prvi put cula u kampu, tad mi je usla u usi i nije izlazila i po ceo dan sam pevusila iako nisam znala reci :lol!:
a podseca me na jedan divan dan u skoli kada nas je direktorka pustila da idemo da se grudvamo u dvoristu, a ja pustila snow i trcala bez jakne po onom snegu...
Number of posts: 57 Age: 18 Location: L.A. Registration date: 2009-01-19
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 20th January 2009, 12:20
pa mene ova pesma iskreno i ne podseca bas puuno na sneg;p :S ali je definitivno jedna od najboljih. samo kad cujem onaj pocetak...
RHCP_MAN I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 2185 Age: 23 Location: Pancevo Registration date: 2009-01-07
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 8th June 2009, 15:43
kada sam kupio disk 28. maja 2006. (ako nisam promasio datum xD) pri prvom slusanju, znao sam da ce pesma biti hit :P zadala mi je dosta muka dok sam naucio da je sviram, al' je sav taj napor vredeo :P
Number of posts: 1 Age: 17 Location: parallel universe. Registration date: 2009-12-18
Subject: Re: Snow ((Hey Oh)) 18th December 2009, 21:29
nema osobe koja ne zna ovu pesmu [shto mi nekako i smeta.jer sam faking ljubomorna kad mi neko "dira" moje pepperse xD] cak i oni koji ne slushaju pepperse znaju snow. a savrshena je. [koja njihova nije?] john blista. flea i chad takodje. a anth...pa anthony je ipak anthony