Number of posts: 6360 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
Subject: Re: Especially in Michigan 15th June 2008, 21:25
Ova pesma mi je nabijena sa milion emocija i dozivljaja u njoj je i moj najbolji drug ...
Obozavam ovu pesmu obozavam mog najboljeg prijatelja ova pesma i pesma "Charlie" su najbolji prijatelji tako ja to vidim zaista mi mnogo znachi ... fenomenalna je i ako smem da dozvolim srcu ali onako u zagradi napisachu da mi je ovo (najbolja pesma sa SA albuma)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
Number of posts: 261 Age: 17 Location: ~~~ ArOuNd ThE WoRld ~~~~~~!!!!!!!!! Registration date: 2008-05-23
Subject: Re: Especially in Michigan 18th January 2009, 00:22
meni je isto super pesma :cheers: kad je cujem,ono ... :-) posebna je
chili_tapper I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 2813 Age: 17 Location: my_rhcp_world_hehe Registration date: 2008-10-25
Subject: Re: Especially in Michigan 18th January 2009, 13:21
john na gitari=euforichna snaga....Anth sa svojim vokalom=posebnost&ljepota...chado=energija&veselje flea=posebnost&kreativa&srecha ...bash sretna pjesma,,,srećkasta!....laaaajk it!
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 3116 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
Subject: Re: Especially in Michigan 18th January 2009, 15:00
diiivna pesma...prelepa...u poslednje vreme je mnooooggo slusam... love it....very much...