Ovde je odma mozete i poslushati klikom na play dugme i odma u dahu izneti emocije i ono shto osechate u vezi ove pesme.
Da bi lepo videli player morate setovati vash profile evo instrukcija
profile > preferences > Always allow HTML : YES
E da i samo da vam kazem da vas volim !!! Charlie !!!
Guest Guest
Subject: Re: Don't Forget Me 14th July 2008, 21:10
Malo prije sam slušala ovu pjesmu i jednostavno počela plakati od silne ljepote! Ne znam što se u svemiru može mjeriti s ljepotom ove pjesme. Od čega da uopće krenem - gitara, bas, bubnjevi - sve se tako savršeno uklapa - Anthonyjev glas i nevjerojatno lijepe riječi... Ovo je jedna od onih pjesama koje mogu slušati bez prestanka i nikada mi neće izgubiti ono nešto što je čini tako posebnom, tako divnom i dirljivom... Savršeno!
Number of posts: 6165 Age: 27 Location: Stadium Registration date: 2008-05-20
Subject: Re: Don't Forget Me 23rd July 2008, 17:42
rekao bih da josh uvek nemam hrabrosti da govorim o ovoj pesmi rechima ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.]
Number of posts: 493 Age: 19 Registration date: 2009-01-04
Subject: Re: Don't Forget Me 5th June 2009, 11:48
mislim da ne postoji pridev kojim bih mogla opisati ovu don't forget me stvar :cheers: predivna je, predivna je i uzivo.....uvek kada gledam slane castle prvo cujem nju pa tek onda gledam ceo koncert.....nemam reci :radost:
RHCP_MAN I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 2185 Age: 23 Location: Pancevo Registration date: 2009-01-07
Subject: Re: Don't Forget Me 18th June 2009, 20:20
Number of posts: 418 Age: 21 Location: Serbia - Sjenica Registration date: 2009-06-05
Subject: Re: Don't Forget Me 18th June 2009, 23:20
joj ovo je najbolja verzija po meni,i mislim prvi put uopste koju sam slusao sa ovim introm svaki put sam se najezio i nikad mi nece biti dosadno da je slusam
Number of posts: 10144 Age: 21 Location: Green Heaven Registration date: 2008-11-18
Subject: Re: Don't Forget Me 5th November 2009, 14:42
predobro intro ohhh pesma ohoh
mary*frusciante I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 2969 Age: 20 Location: away&anywhere Registration date: 2009-01-10
Subject: Re: Don't Forget Me 15th November 2009, 00:24
Evo, osamstoti post, svecano uz jednu od najlepsih pesama na svetu.... Ova pesma predstavlja jedan od najlepsih zvukova koji se mogu cuti....nesto magicno...tako posebno.... primecujem da je svakom rhcp fanu ova pesma posebno draga....dakle, ima u njoj nekih nama nepoznatih cuda.... Volim je....
tanychy I am what I am Most motherfuckers Don't give a damn
Number of posts: 9358 Age: 20 Location: under the bridge downtown Registration date: 2009-08-12
Subject: Re: Don't Forget Me 22nd February 2010, 15:08
hehe evo da obiljezim i svoj 4000 post ovde
ovako razlog sto stavljam ovde je taj sto je ovo jedna od meni najdrazih pjesama, jednostvno predivna melodija koja te nosi i imas osjecaj da si na nekom drugom svijetu ....meni licno najbolja izvedba je sa Slanea koliko emocija su unjeli to je nevjerovatno...jednostavno neopisivo...tjera te da se vrtis u krug i da se najezis od kolicine emocija ... tako predivno i tako iskreno ... ma znate sve i sami
a drugi razlog sto ovde je naziv don't forget me... to je da vi mene ne zaboravite kao sto ni ja vas nikada necu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- [You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]